Kadir Başarmak Hectopat Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2017 #1 LOL oynuyorum. 7.9 patch geldi ve 180 olan FPS 30 düştü oyundayken görev yöneticisinden baktığımda CPU %30 yiyor. Yani oyundan tam verim alamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2017
LOL oynuyorum. 7.9 patch geldi ve 180 olan FPS 30 düştü oyundayken görev yöneticisinden baktığımda CPU %30 yiyor. Yani oyundan tam verim alamıyorum.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 4 Mayıs 2017 #2 CPU'nun az kullanılması tek başına bir şey göstermez. İşletim sistemini ve sistemini yaz. Afterburner ile değerleri at. Artı 0 Eksi
CPU'nun az kullanılması tek başına bir şey göstermez. İşletim sistemini ve sistemini yaz. Afterburner ile değerleri at.
Batuhan Özkan Hectopat Katılım 14 Mart 2015 Mesajlar 465 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üniversite / Bilgisayar Programcılığı 4 Mayıs 2017 #3 %100 kullanılacak diye bir durum yok ayrıca MSI Afterburner ile oyun içi kullanım değerlerini ve sisteminizi paylaşmanız gerekmektedir müneccim değiliz. Artı 0 Eksi
%100 kullanılacak diye bir durum yok ayrıca MSI Afterburner ile oyun içi kullanım değerlerini ve sisteminizi paylaşmanız gerekmektedir müneccim değiliz.