Arkadaşlar selam ben LoL'e yeni başladım. Garen (top), Naafiri (mid), Swain (mid), Mordekaiser (top) sadece bu şampiyonları oynadım. Swain, Naafiri zor geldi ve orman oynamayı bilmiyorum. Terimler vb. hiçbirini, hangi canavarların ne yararı olduğunu bilmiyorum. Şu an Vs'de çok da iyi değilim. Üst koridora yardıma gelen yok zaten, bazen hemen ölüyorum. Saldırıyorum Garen'le veya diğer şampiyonlarla ama sakin oynamayı öğrenince Garen'le iyi oluyor. Naafiri ve Swain zor galiba, pek oynayamadım. Mordekaiser'de 1 defa oynadım, güzel geldi. Sizce ne yapabilirim? Daha 16 level falanım, sizce neyi denemeliyim? Warwick falan deneyeceğim.
Sizce hangi karakteri oynamalıyım, hangi koridorda takılmalıyım? Ve mesela saldırırken örnek veriyorum Garen'de adama saldırırken Q, E, W, R mi yapacağız? Ultiyi sona saklıyoruz falan. Mesela karakterlerin böyle yetenek atma sıralaması var mı yoksa öğrene öğrene adamın hamlesine göre mi atacağız? Ve Blitz kullanıyorum, hep onu kullansam fayda görür müyüm? Neyleri ayarlıyor, her şeyi açtım, rakip takımın ulti sürelerini falan gösteriyor diyorlar ama sadece rün, büyü ayarlıyor, başka faydasını göremedim. Bilenler ilgilenirse sevinirim.