LoL Düşük FPS ve FPS Drop Sorunu

Eelvandalton

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Sorunum LoL düşük FPS ve FPS drop.

Oyunu 2 gün öce 45-50 FPS arasında drop olmadan (10 kişilik tfler hariç) çok rahat oynuyordum. Dün windows güncelleştirmeleri aldım ve sorunum başladı. İnternette yazılanların hiçbiri yardımcı olmadı. Bende dün format attım. Tüm driverlerin en son sürümünü kurdum oyunu kurdum ancak hiçbir şey değişmedi sorunum devam ediyor. Yardımcı olur musunuz ?

(NOT: PC en iyi performansa ayarlı, Nvidia denetim masasında en iyi performansa ayarlı, kasanın içi temiz ve ısınma sorunu yok.)

Özellikler:

İntel(r) pentium 4 cpu 3.40ghz 3,42ghz

3.25 GB RAM

Win 7 32 bit

Nvidia geforce 8400 gs 512 MB

Edit: Google Chrome'da ve Youtube'da donmalar oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 32 bit (W7) kullanıyorum.

Açıkçası bence sorun ekran kartınızda.Benim ekran kartım Ati Radeon HD 3XXX gibi birşey idi sanırsam.(32 bit 1 gb)Oyunu en düşük ayarlarda bile 30 fps oynuyordum.Bir donanım güncellemesi yapıp ekran kartı (Buna bağlı olarakta power supply) mı üst seviyelere çıkardığımda (Asus AMD R7 265) FPS değerimin full ayarlarda 200-250 gibi değerlere ulaştığını gördüm.

Size önerim birazcık para biriktirip yeni bir ekran kartı almanız.Biraz buralarda takılın arkadaşlar yardımcı olur zaten ..

Windows 8.1 pro 64 bit veya Windows 10 kullanın güncel herzaman iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…