pressecejtt Femtopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Kadın 15 Nisan 2021 #11 ben direkt fps alamıyorum... ve disk işlemci ram değerlerim çok yükseldi yardımcı olabilecek varsa... bilgisayarı yeni sıfırlamama rağmen böyle
ben direkt fps alamıyorum... ve disk işlemci ram değerlerim çok yükseldi yardımcı olabilecek varsa... bilgisayarı yeni sıfırlamama rağmen böyle
kahramanozturk Femtopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #12 İşlemci ekranından ayarlara gelip oyuna tıklayıp eski DX9 modunu tercih et dedim FPS 120-160 FPS arasında sabitlenmeye başladı deneyin sizde de belki olur.
İşlemci ekranından ayarlara gelip oyuna tıklayıp eski DX9 modunu tercih et dedim FPS 120-160 FPS arasında sabitlenmeye başladı deneyin sizde de belki olur.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.885 Çözümler 4 14 Kasım 2022 #13 Aynı sorun bende de var 1 aydır oynayamıyorum oyunu, Genel bir sorunmuş düzeltmek için çalışmalara başlamış Riot yeni yama gelince düzelir herhalde.
Aynı sorun bende de var 1 aydır oynayamıyorum oyunu, Genel bir sorunmuş düzeltmek için çalışmalara başlamış Riot yeni yama gelince düzelir herhalde.
Heil HzEfelinss Decapat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 830 Çözümler 8 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri 2 GB Ram İntel Pentium G2010 İntel HD Graphics Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Mart 2023 #14 Rosselli dedi: Güzel troll. Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız troll bence adam yapamamış yardım istiyor siz dalga geçiyorsunuz.
Rosselli dedi: Güzel troll. Genişletmek için tıkla... Sizin yaptığınız troll bence adam yapamamış yardım istiyor siz dalga geçiyorsunuz.