GTA: SA gibi PS2 grafikleri kullanan LoL DX11'e desteği veriyor beta olarak ama bir fark yok yine.
Son zamanlarda Windows 7'den de ellerini çekmeye hazırlanıyorlardı. Sonrasında ne oldu bilmiyorum. Sanıyorum ki bu da yeniliğe ufak bir adım. Daha modern ve yenilikçi teknolojilere geçiş süreci.Anlık o kule yanından geçerken takılmalar ve abuk sabuk yerde FPS düşmeleri son bulur umarım. Demek adamlar halen DX9 kullanıyormuş ha.
Nereden DX11'e geçeceğimi öğrenebilirim?
Hayır, değil.Arkadaşlar zorunlu mu DX11'de kullanmak? Benim ekran kartı desteklemiyor da.
''Riot Games > League of Legends > Configs klasörünün içinde bulabileceğiniz game.cfg dosyasında [General] ayarlarının altına DX11BetaTest=1 satırını eklemeniz gerek.''Nerden DX11'e geçeceğimi öğrenebilirim?
Yani onları yaptım. Şimdi oyuna giricem. Farklılıkları yazarım.''Riot Games > League of Legends > Configs klasörünün içinde bulabileceğiniz game.cfg dosyasında [General] ayarlarının altına DX11BetaTest=1 satırını eklemeniz gerek.''
Bunu uygularsan olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.