LoL'e DX11 desteği ekliyoruz. DX11'i test etmemize yardım etmek istiyorsanız, bu yazıdaki talimatları takip ederek teste katılabilirsiniz!
tr.leagueoflegends.com
Ben dünden itibaren kullanmaktayım, ilk bakışta hafif performans artışı var gibi. Bunu ilerleyen süreçte göreceğiz. Şimdilik kesin bir şey söylemek zor.
Son zamanlarda Windows 7'den de ellerini çekmeye hazırlanıyorlardı. Sonrasında ne oldu bilmiyorum. Sanıyorum ki bu da yeniliğe ufak bir adım. Daha modern ve yenilikçi teknolojilere geçiş süreci.
Umarım biz kullanıcılar tarafında sancılı bir dönem olmaz. Bolca istemci sorunu, çökmeler ve buglarla karşılaşmayız.
Sistemin DX10 ve üstünü destekliyorsa ekstra bir şey yapmana gerek yok. Kaldı ki desteklemiyorsa da oyun çökmesin diye otomatik olarak DX9 versiyonuna geri dönecektir. Şimdilik tadını çıkart.
''Riot Games > League of Legends > Configs klasörünün içinde bulabileceğiniz game.cfg dosyasında [General] ayarlarının altına DX11BetaTest=1 satırını eklemeniz gerek.''
Bunu uygularsan olur.
''Riot Games > League of Legends > Configs klasörünün içinde bulabileceğiniz game.cfg dosyasında [General] ayarlarının altına DX11BetaTest=1 satırını eklemeniz gerek.''
Bunu uygularsan olur.