LoL DX11 Desteği Başladı

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
GTA: SA gibi PS2 grafikleri kullanan LoL DX11'e desteği veriyor beta olarak ama bir fark yok yine.

Yalnız FPS inanılmaz arttı. LoL'cüler deneyin hemen.

Makalesini de böyle bırakmış olalım.

Ben dünden itibaren kullanmaktayım, ilk bakışta hafif performans artışı var gibi. Bunu ilerleyen süreçte göreceğiz. Şimdilik kesin bir şey söylemek zor.

GTA: SA gibi PS2 grafikleri kullanan LoL DX11'e desteği veriyor beta olarak ama bir fark yok yine.

Bu arada DX11 desteğini, görsel güncellemeler ve yeniliklerle karıştırmayalım. Bunlar performans bazlı iyileştirmeler.

Anlık o kule yanından geçerken takılmalar ve abuk sabuk yerde FPS düşmeleri son bulur umarım. Demek adamlar halen DX9 kullanıyormuş ha.
Son zamanlarda Windows 7'den de ellerini çekmeye hazırlanıyorlardı. Sonrasında ne oldu bilmiyorum. Sanıyorum ki bu da yeniliğe ufak bir adım. Daha modern ve yenilikçi teknolojilere geçiş süreci.

Umarım biz kullanıcılar tarafında sancılı bir dönem olmaz. Bolca istemci sorunu, çökmeler ve buglarla karşılaşmayız.

Nerden DX11'e geçeceğimi öğrenebilirim?

Arkadaşlar zorunlu mu DX11'de kullanmak, benim ekran kartı desteklemiyorda.

Nereden DX11'e geçeceğimi öğrenebilirim?

Sistemin DX10 ve üstünü destekliyorsa ekstra bir şey yapmana gerek yok. Kaldı ki desteklemiyorsa da oyun çökmesin diye otomatik olarak DX9 versiyonuna geri dönecektir. Şimdilik tadını çıkart.

Arkadaşlar zorunlu mu DX11'de kullanmak? Benim ekran kartı desteklemiyor da.
Hayır, değil.

''Riot Games > League of Legends > Configs klasörünün içinde bulabileceğiniz game.cfg dosyasında [General] ayarlarının altına DX11BetaTest=1 satırını eklemeniz gerek.''
Bunu uygularsan olur.
Yani onları yaptım. Şimdi oyuna giricem. Farklılıkları yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…