LOL eğitmeni arıyorum

• Konuyu başlatan MehmeTR12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.593
M

MehmeTR12

Ziyaretçi
League of Legends'a başlayalı 4 ay kadar olsa da bu sürede az oynadım. Kendimi gümüş, altın liglerde görmek istiyorum. Bronzda kalmaktan korktuğum için dereceli girmiyorum. Oyunu iyi bilen birinin benimle iletişime geçmesini istiyorum(Altın - Platin gibi yüksek liglerde olan). En yakın zamanda iletişime geçerseniz sevinirim :).

Son düzenleyen: Moderatör:
O bronz olanların tahminimce yarısı aptal insanlar yüzünden bronzdur. Ben 10 maçımın 3'ünü kazanabildim. Kazandıklarımda da, kaybettikerimde de gerek AFK gerek karşıyı besleyen kişiler oldu. Bronz 1 attı. Dedim bunlar 10 maçta gelmiştir daha gelmezler. 3 maç daha girdim. Bu girdiğim 3 maç daha beterdi. O zamandan beri adam gibi dereceli girmem. Arkadaşlarımla girdiğimde gayet güzel şekilde normal oyunda ezebiliyorum karşı takımı. İnsanlar kill ile oyun kazanılıyor sanıp, farm yapmak yerine koridoru ittiriyorlar. Ormancı gelmez, gelse totem atmaz, kill alıp asist bile almamamı sağlar. Böyleleri çok. Lig maçlarını izlesen bile oyunu anlarsın. Olay takım oyunu olan bu oyunun kişisel olarak oynanmaya çalışılması.

O bronz olanların tahminimce yarısı aptal insanlar yüzünden bronzdur. Ben 10 maçımın 3'ünü kazanabildim. Kazandıklarımda da, kaybettikerimde de gerek AFK gerek karşıyı besleyen kişiler oldu. Bronz 1 attı. Dedim bunlar 10 maçta gelmiştir daha gelmezler. 3 maç daha girdim. Bu girdiğim 3 maç daha beterdi. O zamandan beri adam gibi dereceli girmem. Arkadaşlarımla girdiğimde gayet güzel şekilde normal oyunda ezebiliyorum karşı takımı. İnsanlar kill ile oyun kazanılıyor sanıp, farm yapmak yerine koridoru ittiriyorlar. Ormancı gelmez, gelse totem atmaz, kill alıp asist bile almamamı sağlar. Böyleleri çok. Lig maçlarını izlesen bile oyunu anlarsın. Olay takım oyunu olan bu oyunun kişisel olarak oynanmaya çalışılması.
Öyle deme platin kümede de var onlardan.:)

EUW Chang. daha beter. Canı sıkılan AFK kalıyor oyunda. :)

EUW Challenger kümede; Canı sıkılmasından ziyade, snowball effect yüzünden AFK kalıyorlar ve daha fazla statları bozulmasın diye.

Hızlı bitiş / erkenden yeni maç ^^ (çünkü çoğu saatte, lobideki bekleme süresi 30-45 dakika olabiliyor)

Yapman gereken tek şey agresif oynamamak. Tabii ki bunu early şampiyonları için söylemiyorum. Mesela adam Vayne alıp karşısında olan Gravese botta 2v2 şekilde giriyorlar. İki tarafında iyi olduğunu düşünürsek kazanan Graves olacak çünkü early de Vayne' den çok daha güçlü. Minyonun kıymetini bil. Rakibi dürttüğünde minyon kaybetmemeye dikkat et. Mesela şu minyonu alayım adamı dürtüp şu minyonuda alayım diye düşün. Sürekli ofansif oynarsan ve ofansifliğin sonucu kill alamazsan oyundan düşersin. Haritayı takip et. Roam heroları alıp her laneye gidebilirsin. Zamanında Katarina' ya ışınlan alıp oynadığımı hatırlıyorum. Bazen metaya göre değil de metayı kırıp oynamak gerekiyor. Bence Malzahar, Soraka çok güçlü şampiyonlar. Unutma bu bir tecrübe oyunu girilen takaslardan ve takım savaşlarından olumlu çıkıp çıkamayacağın senin bilgine yani tecrübene kalmış. Mesela Garen ile Riven' e q atıp e ile kaçarsan her zaman takası kazanırsın. Ama sakın girmeye devam etme çünkü skilleri olmadan Garen pek bir işe yaramıyor gibi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı