yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #1 LoL'de 5 RP eksiğim var ne desem verirler?
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #2 yasau dedi: LoL'de 5 RP eksiğim var ne desem verirler? Genişletmek için tıkla... Veriyorlar.
yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #3 Fearain dedi: Veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl alacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2024
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 923 Çözümler 2 2 Ağustos 2024 #4 yasau dedi: LoL'de 5 RP eksiğim var ne desem verirler? Genişletmek için tıkla... Skin alacağım bu kadar RP eksik tamamlar mısınız falan bir şeyler yaz verirler.
yasau dedi: LoL'de 5 RP eksiğim var ne desem verirler? Genişletmek için tıkla... Skin alacağım bu kadar RP eksik tamamlar mısınız falan bir şeyler yaz verirler.
Fearain Hectopat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 548 Çözümler 2 Yer Wall Maria Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #5 Ticket oluşturun hesabınızla giriş yapıp sorunuzu izah ettiğinizde geri dönüş sağlıyorlar.
yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #6 Pentagon dedi: Skin alacağım bu kadar RP eksik tamamlar mısınız falan bir şeyler yaz verirler. Genişletmek için tıkla... Nereye yazacağım ki bilmiyorum. Fearain dedi: Ticket oluşturun hesabınızla giriş yapıp sorunuzu izah ettiğinizde geri dönüş sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne kadar bir sürede cevap verirler bir de hangi kategoride açacağım.
Pentagon dedi: Skin alacağım bu kadar RP eksik tamamlar mısınız falan bir şeyler yaz verirler. Genişletmek için tıkla... Nereye yazacağım ki bilmiyorum. Fearain dedi: Ticket oluşturun hesabınızla giriş yapıp sorunuzu izah ettiğinizde geri dönüş sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Ne kadar bir sürede cevap verirler bir de hangi kategoride açacağım.
Krosez Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #7 yasau dedi: Nasıl alacağım? Genişletmek için tıkla... Ticket aç verirler.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.613 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #8 yasau dedi: Nereye yazacağım ki bilmiyorum. Ne kadar bir sürede cevap verirler bir de hangi kategoride açacağım. Genişletmek için tıkla... League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com Ben bu kategoride açmıştım, 5 RP mi atmışlardı.
yasau dedi: Nereye yazacağım ki bilmiyorum. Ne kadar bir sürede cevap verirler bir de hangi kategoride açacağım. Genişletmek için tıkla... League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com Ben bu kategoride açmıştım, 5 RP mi atmışlardı.
gorko Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 3.290 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2024 #9 Pentagon dedi: Skin alacağım bu kadar RP eksik tamamlar mısınız falan bir şeyler yaz verirler. Genişletmek için tıkla... Fearain dedi: Ticket oluşturun hesabınızla giriş yapıp sorunuzu izah ettiğinizde geri dönüş sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Krosez dedi: Ticket aç verirler. Genişletmek için tıkla... pidee dedi: League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com Eki Görüntüle 2271982 Ben bu kategoride açmıştım, 5 RP mi atmışlardı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın konuda da dediğine göre 5 RP eksiği var, size beleşten 5RP vermezler. Konuyu tekrar okusanız iyi olur.
Pentagon dedi: Skin alacağım bu kadar RP eksik tamamlar mısınız falan bir şeyler yaz verirler. Genişletmek için tıkla... Fearain dedi: Ticket oluşturun hesabınızla giriş yapıp sorunuzu izah ettiğinizde geri dönüş sağlıyorlar. Genişletmek için tıkla... Krosez dedi: Ticket aç verirler. Genişletmek için tıkla... pidee dedi: League of Legends Oyuncu Destek support-leagueoflegends.riotgames.com Eki Görüntüle 2271982 Ben bu kategoride açmıştım, 5 RP mi atmışlardı. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın konuda da dediğine göre 5 RP eksiği var, size beleşten 5RP vermezler. Konuyu tekrar okusanız iyi olur.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.919 Çözümler 26 Yer Adana 2 Ağustos 2024 #10 yasau dedi: Nereye yazacağım ki bilmiyorum. Ne kadar bir sürede cevap verirler bir de hangi kategoride açacağım. Genişletmek için tıkla... Hızlı cevap verirler.
yasau dedi: Nereye yazacağım ki bilmiyorum. Ne kadar bir sürede cevap verirler bir de hangi kategoride açacağım. Genişletmek için tıkla... Hızlı cevap verirler.