LoL eksik RP destekten nasıl istenir?

Bir ara saçma sapan şiir felan yazmanı istiyorlardı. Komedi resmen. Yaz direkt şu kadar eksik diye. Ben öyle yazmıştım birkaç yıl önce. Verdiler.

Direk gidip düzgünce isteyin. Onlar size vermek için şartlarını söylerler. Genelde cosplay yapmanızı veya LoL karakteri çizmenizi istiyorlar.

Hesabımda eksik 20 RP var. Bunu Riot'tan nasıl isteyebilirim?
Ben talon resmi çizmiştim. Göndermişlerdi. Desteğe ticket açıyorduk ama şuan baktığımda bulamadım. Destek bölümünden en alakalı destek isteğini seçip durumu belirt. Kolay bir karakterin resmini çiz yolla. Geri dönüş 3 gün müydü öyle bir şeydi.

Çizime falan gerek yok, yüksek RP isteyenler için onlar. 50 60rpye kadar kendileri veriyorlar, sadece rica et düzgünce iste, skin ismini verirsen rpyi senden alıp hesabına veriyorlardı galiba. Daha geçen ay istedim verdiler.

Teşekkür ederim. Bir şeyler çizmeye çalışacağım.

Biraz geç oldu kusura bakmayın. Resim çizmeyi denedim ama 2 saattir boş boş uğraşıyorum olmuyor. Siz nereden istediniz söyler misiniz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…