LoL elo Hell'den nasıl çıkılır?

Screpie

Hectopat
Daha fazla  
5 gün önce Gold serilerindeydim şimdi Silver 3'e düşmemeye çalışıyorum. Takımlar çok kötü geliyor. Her el en az 2 lane kaybediyor ve AFK kalıyorlar. 5 günde toplam 9 maç attım ve 9'u da kayıp. Elo Hell'den nasıl çıkabilirim? (bu arada EUW'de oynuyorum adc ve Support hariç tüm yerlerde oynuyorum)

Dosya Ekleri

• BAŞARI TABLOM.png
    BAŞARI TABLOM.png
    493,8 KB · Görüntüleme: 3.039
Son düzenleyen: Moderatör:
Prime hesabım bağlı ve 40'a yakın skin var çıkabilmem için taktik verebilir misiniz?
Öncelikle bakın meta şampiyonları önemli değil bir şampiyonunuz olmalı ben LoL oynadığım dönem 2 milyon kaynım vardı ve isterse nerflensin isterse buff yesin şampiyonun herşeyini adım gibi biliyordum yani beni kayn oynarken izleyen birdaha izliyordu.Bir şampiyon belirledikden sonra mentalite herşey mentalitedir.Ben 20 ye 3 giden maçın döndüğünü gördüm kendinizi hazırlamalısınız evet çok kötü takımlar gelecek bende elo helle düştüm sezon 11 de elmas 3 50 lp yew kadar geldim bunu belirteyim.Ayrıca orman oynamanı tavsiye ederim.Tabi orman bilgin yüksek ise şimdilik bu kadar yardıma ihtiyacın olursa buradayım.Ayrıca 20-30 maç ard arda kazanman lazım.

5 gün önce Gold serilerindeydim şimdi Silver 3'e düşmemeye çalışıyorum. Takımlar çok kötü geliyor. Her el en az 2 lane kaybediyor ve AFK kalıyorlar. 5 günde toplam 9 maç attım ve 9'u da kayıp. Elo Hell'den nasıl çıkabilirim? (bu arada EUW'de oynuyorum adc ve Support hariç tüm yerlerde oynuyorum)

Çok maç atıp galibiyet serisine çıkman lazım yoksa unut sen o işi.
Öncelikle bakın meta şampiyonları önemli değil bir şampiyonunuz olmalı ben LoL oynadığım dönem 2 milyon kaynım vardı ve isterse nerflensin isterse buff yesin şampiyonun herşeyini adım gibi biliyordum yani beni kayn oynarken izleyen birdaha izliyordu.Bir şampiyon belirledikden sonra mentalite herşey mentalitedir.Ben 20 ye 3 giden maçın döndüğünü gördüm kendinizi hazırlamalısınız evet çok kötü takımlar gelecek bende elo helle düştüm sezon 11 de elmas 3 50 lp yew kadar geldim bunu belirteyim.Ayrıca orman oynamanı tavsiye ederim.Tabi orman bilgin yüksek ise şimdilik bu kadar yardıma ihtiyacın olursa buradayım.
Meta şampiyon önemli değil?GERÇEKTEN elmas iseniz meta kovalamanın ne kadar önemli olduğunu anlardınız.Yamalarda diğer koridor şampiyonlarına göre baya güçlü oluyorlar.(Ct matchup,koridor bilgisi falan dışında)

Söylediklerinizin hepsini deneyeceğim ama şu anda biraz LoL'den uzaklaşmam lazım eğer galibiyet serisine çıkarsam haber veririm.

Çok maç atıp galibiyet serisine çıkman lazım yoksa unut sen o işi.

Meta şampiyon önemli değil?GERÇEKTEN elmas iseniz meta kovalamanın ne kadar önemli olduğunu anlardınız.Yamalarda diğer koridor şampiyonlarına göre baya güçlü oluyorlar.(Ct matchup,koridor bilgisi falan dışında)
Meta işi benim için hikayedir.Kayn sadece sezon 11'başında metaya girdi sonra nerflediler ve düştü ama ben bırakmadım oynamayı sabrettim ve elmas 3 oldum emin ol kendimi çok zorlasaydım challenger potansiyeli bile vardı bende fakat valorant'a başladım.

ELO Hell'den çıkmanın tek yolu, pre ile girip 2 kişi taşımak. Tek başına taşımanın imkanı yok. Hiç boşuna maç girip daha fazla lose alma. Beni ekle, beraber kasalim ya da orman oyna.

Ben 4 tane hesabımı sadece Vayne oynayarak demirden gümüş'e kadar çıkarttım. Ama gümüşte sıkıştım. Gümüşte de Amumu oynamaya başladım, 12 maç üst üste win, 1 günde 10 LP verip 17 kırarak Gümüş 3 30 LP'ye çıkarttım. Ama artık o kadar kötü adamlar geliyor ki, oyunda hiç kimse ne yapacağını bilmiyor. Birde gelen herkes Türk. Çok ilginç. Flame ve Türkçe küfür havada uçuşuyor.

Bende lig kasmak istiyorum, ama takımım sayesinde MMR bayağı düştü. Kullanıcı adım DiezF17. Eklersen gireriz.

Ben de yıllarca sıralı,aram eğlence modlarında arkadaşlarla gerek sinir oldum gerek eğlendim.
Hiç dereceli kasmaya uğraşmadım.
Daha sonra bazı aptallar her ne kadar iyi oynarsam oynayayim, profilime baktığında beni bronz olarak görünce oyun bilgime laf ettikleri için en fazla 5-6 kere oynadığım dereceli maçlarıyla çıktığım lig olan bronzdan yükseleyim dedim. Nasıl olsa iyi oynuyordum. Daha sonra girmez olaydım, hırs yaptım dedim en azından Altın ligine kadar çıkayim ama yok, nasıl adamlar geliyorsa, oyun bilgisi yok, yaptığı hatayı kabul etmez, ölünce ormana laf eder. FF diye ağlar. Afk kalır. İki lafından üçü küfür olur.Dediğim gibi hırs yaptığım için çıkacağım golda diye diye ard arda 8-9 tane dereceli maçı attım ve en kötü lol maçlarından biriydi. O son maçlarımdan birisinde öyle bir sinir olmuştum ki oyuna, gelen takıma. O sinirle LoL'ü bıraktım. Sadece URF geldiğinde eğlence modu için tekrar başlayacaktım, fakat artık daha iyi bir yöntem buldum. Sadece ARAM oynuyorum arkadaşımla. Evet derecelide elo helldeyseniz muhtemelen sonunuz benim gibi olacak.
Günde 10-15 el Aram atıp LoL ihtiyacımı karşılıyorum. Hem kısa sürüyor hem de gram sinir stres olmuyorum.
Bu sizin sorunuzu cevaplamadı ama dediğim gibi, yol yakınken dönmenizi önerebilirim sadece. Dereceli kasmak boş iş. Her ne kadar iyi oynarsan oyna, ya kötü eline denk geleceksin, ya da takımın satacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı