Ben de yıllarca sıralı,aram eğlence modlarında arkadaşlarla gerek sinir oldum gerek eğlendim.
Hiç dereceli kasmaya uğraşmadım.
Daha sonra bazı aptallar her ne kadar iyi oynarsam oynayayim, profilime baktığında beni bronz olarak görünce oyun bilgime laf ettikleri için en fazla 5-6 kere oynadığım dereceli maçlarıyla çıktığım lig olan bronzdan yükseleyim dedim. Nasıl olsa iyi oynuyordum. Daha sonra girmez olaydım, hırs yaptım dedim en azından Altın ligine kadar çıkayim ama yok, nasıl adamlar geliyorsa, oyun bilgisi yok, yaptığı hatayı kabul etmez, ölünce ormana laf eder. FF diye ağlar. Afk kalır. İki lafından üçü küfür olur.Dediğim gibi hırs yaptığım için çıkacağım golda diye diye ard arda 8-9 tane dereceli maçı attım ve en kötü lol maçlarından biriydi. O son maçlarımdan birisinde öyle bir sinir olmuştum ki oyuna, gelen takıma. O sinirle LoL'ü bıraktım. Sadece URF geldiğinde eğlence modu için tekrar başlayacaktım, fakat artık daha iyi bir yöntem buldum. Sadece ARAM oynuyorum arkadaşımla. Evet derecelide elo helldeyseniz muhtemelen sonunuz benim gibi olacak.
Günde 10-15 el Aram atıp LoL ihtiyacımı karşılıyorum. Hem kısa sürüyor hem de gram sinir stres olmuyorum.
Bu sizin sorunuzu cevaplamadı ama dediğim gibi, yol yakınken dönmenizi önerebilirim sadece. Dereceli kasmak boş iş. Her ne kadar iyi oynarsan oyna, ya kötü eline denk geleceksin, ya da takımın satacak.