LoL Elo Hell'den nasıl çıkılır?

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Plata çıkmıştım, 15 maçlık falan bir lose streak aldım. Şu anda kaybedince 30 LP kaybediyorum, kazanınca ise 14 LP kazanıyorum. Altın 4 0 LP'yim.

1-2 hafta oynamayı bırak, düzeliyor yavaşça. Ama geri gelince yine kaybedersen 2-3 el hemen eski hale dönüyor dikkat et.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 hafta oynamayı bırak, düzeliyor yavaşça. Ama geri gelince yine kaybedersen 2-3 el hemen eski boka dönüyor dikkat et.

Düzeliyordan kastınız ne kadar düzelir? Kaç LP kaybetmeye döner kaç LP kazanmaya döner?

Düzeliyordan kastınız ne kadar düzelir? Kaç LP kaybetmeye döner kaç LP kazanmaya döner?

1-2 hafta oynamayı bırak, düzeliyor yavaşça. Ama geri gelince yine kaybedersen 2-3 el hemen eski boka dönüyor dikkat et.

Öyle bir şey yok kim diyor onu elo hellden çıkmak istiyorsan plata kadar çıkmak zorundasın kaç Win streak sen düşün 😂😂🤣

Öyle bir şey yok kim diyor onu elo hellden çıkmak istiyorsan plata kadar çıkmak zorundasın kaç Win streak sen düşün 😂😂🤣
Ben öyle yapıyorum işe yarıyor. Ne plati hocam ben elmasa kadar çıktim şuan zümrütüm her elo aynı terane oluyor zaten.

Ben yeni 2 hafta ara verdim 5 kere üst üste kaybetmiştim, 19 LP verip 21 LP götürüyordu. 2 gün önce girdim 3 zafer 1 kayıp 1 zafer aldım sırayla en son 23 LP verdi, kayıpta 18 LP gitti.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı