LoL EM05 hata kodu veriyor

uf3k_w

Zeptopat
Daha fazla  
LoL'de 1 aydır EM05 hata kodu alıyorum. TFT minik efsane arena ve çatapat değiştiremiyorum onun dışında çerçeve totem görünüşü ve ifadelerimi değiştiremiyorum. İnternette bulduklarım yöntemlerin hepsini denedim. IP değiştirme internet değiştirme TFT favori kaldırma ama işe yaramadı.

windows güncellemesi veya ekran kartı güncellemesi varsa onları yap olmazsa riot cliente gir ayarlardan tam onarım yap buda olmuyosa antivirüs programı kapat dene bunlarda olmazsa riota bilet gönder

windows güncellemesi veya ekran kartı güncellemesi varsa onları yap olmazsa riot cliente gir ayarlardan tam onarım yap buda olmuyosa antivirüs programı kapat dene bunlarda olmazsa riota bilet gönder
denedim ama olmadı sadece main çarımda oluyor smurf çarlarımda vs bu sorun yok bilet gönderdim ama yardımcı olmadılar

denedim ama olmadı sadece main çarımda oluyor smurf çarlarımda vs bu sorun yok bilet gönderdim ama yardımcı olmadılar
başka pcde dene yine aynı hata olursa sorun hesapta

Denedim ama olmadı sadece main çarımda oluyor smurf çarlarımda vs bu sorun yok bilet gönderdim ama yardımcı olmadılar
oynarken arkada program açıkmı açıksa hangi program

Başka PC'de dene yine aynı hata olursa sorun hesapta.

Oynarken arkada program açıkmı açıksa hangi program.

Sorun hesaptan başka PC de denedim olmadı GoodbyeDPI DC açık oluyor genelde Riot desteğe 2 kere bilet atmama rağmen yardımcı olmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…