K kerimsi Centipat Katılım 13 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #1 30.seviye için en hızlı nasıl level kasılır biraz araştırdım botlarla oynayarak kasılıyormuş sanki.
aokk Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 457 Çözümler 1 Yer Aydın 28 Temmuz 2023 #2 kerimsi dedi: 30.seviye için en hızlı nasıl level kasılır biraz araştırdım botlarla oynayarak kasılıyormuş sanki. Genişletmek için tıkla... Evet botlarla en hızlı kasılıyor.
kerimsi dedi: 30.seviye için en hızlı nasıl level kasılır biraz araştırdım botlarla oynayarak kasılıyormuş sanki. Genişletmek için tıkla... Evet botlarla en hızlı kasılıyor.
trurebellion Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 1.334 Çözümler 6 Yer Ankara 28 Temmuz 2023 #3 kerimsi dedi: 30.seviye için en hızlı nasıl level kasılır biraz araştırdım botlarla oynayarak kasılıyormuş sanki. Genişletmek için tıkla... Xp takviyesi alırsanız hızlı kasarsınız yoksa her türlü çok yavaş.
kerimsi dedi: 30.seviye için en hızlı nasıl level kasılır biraz araştırdım botlarla oynayarak kasılıyormuş sanki. Genişletmek için tıkla... Xp takviyesi alırsanız hızlı kasarsınız yoksa her türlü çok yavaş.