LoL esnek mi daha zor yoksa tek/çift mi?

-Ünal-

Hectopat
Benim fikrime göre esnek daha zor. Çünkü Tek/Çift rankı Master olan adam gidip esnek Gold'da oynayabiliyor. Ayrıca troller daha fazla olduğu için hem takımınıza hem de rakip takıma denk gelebiliyor. Biraz şans işi.
Sizce hangisinde elo kasmak daha zor ve neden?
Ayrıca rankınızı ve oyunu kaç yıldır oynadığınızı belirterek yazarsanız daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer tek başına oyuna giriyorsan kesinlikle esnek daha zor çünkü karşına 5 pre denk gelebilir senin takımınla iletişimin onlarınkine göre çok daha düşük seviyede olacağı için daha çok zorlanabilirsin çünkü karşısı daha kolay bir şekilde örgütlenebilir veya toplanabilir ama yanında prelerin varsa esnek de rank kasmak tek çift de rank kasmaya oranla daha kolay olur yani içinde bulunduğun duruma göre değişir

5 premade giriyorsaniz esnek cerez gelir, cok iyi duoysaniz tek ciftte de yargi dagitabilirsiniz.
Tamamen normalde hangi eloya ait oldugunuz ve hangi eloda nasıl oynadiginizla alakali.
Bir farki yok kisaca, farki yaratacak sizsiniz.

Tek/çift daha zor tabii ki. Senin teorine göre tek/çift ligi gümüş olan biri de esnekte elmas liginde oynayabilir.

Esnek ligi bir şey ifade etmiyor o yüzden.

İfadeler: fiu
selam knkm öncelikle oyunu 6 ya da 7.sınıftan beri oynuyorum şuan lise 3 üm ara ara bıraktığım dönemler oldu tek çift daha zor sebebi esnekte 5 pre girip troll olayını önleyebilirsin ikincisi tek çift rankı master olan adam esnekte gold olmasının sebebi çoğu kişi tek çift kasıyor esneği el ısıtmak için vs. giriyolar bundan sebep esneği sallamıyolar yani tek çift daha zor ve sezon başı şuanda tek çift kasılmaz herkese duyurulur troll çok fazla.

Esnek şu an oynanılacak durumda değil. Okullar kapandığı için bir ton ergen boostlanmış hesapla gelip feedliyor. Zümrüt eloda 5 maçıda kaybettim hepsi pozitif kda + asist. 0-10 mid ve top lane geldi her oyun. İtemlerde bozuk zaten denge sorunu var nerf lazım.

5 pre girilmediği takdirde oynanmaz.

Tek çift daha zor tabii. Ensek girecek kişi 3-5 kişi girer genelde. Arkadaşlarınla oynadığın maç daha kolay olur.

Esnekde tek oynuyorum oyunlar 1 saat sürüyor ama tek/çiftde ise bronz olduğu için mecburen esnek oynuyorum teksen esnek oynama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…