LoL EUW Hesap Nasıl Açılır?

Kirpistan

Centipat
Daha fazla  
LoL de EUW hesaba geçmek istiyorum ama nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?

LoL de EUW hesaba geçmek istiyorum ama nasıl açacağımı bilmiyorum. Yardım edebilecek var mı?

Kendi hesabını RP vererek EUW sunucusuna geçirebilirsin. İstersen onu dene, istemiyorum dersen de LoL'ün normal hesap oluştur sitesine gireceksin, yanlış hatırlamıyorsam sağ üstte idi bölge yazan bir kısım var oradan EU West seçiceksin. (ya da önerilir mi bilmem...satış gibi sitelerde 30 level unranked hesaplar var onları al direkt 30 level hiç level kasmakla uğraşma birkaç el sıralı girdikten sonra direkt dereceli girebiliyorsun. Ama aldığın satıcıya vs dikkat etmen lazım sonuçta hiçbir şeyin güvencesi yok internette. (ytd.) )

Hesabı açtıktan sonra Launcher'ı silip tekrar EUW sunucusunda indirmem gerekiyor mu?

Normal şekilde siteden hesap oluştur hesaba client üzerinden ilk kez giriş yaparken zaten soruyor nerede oynamak istersin diye. Yeni sistemde böyle.

Yeni account açıp cliente gir, sana orada hangi sunucuda oynamak istediğini soruyor ama türkiyenin ortalarında yaşıyorsan euwda oynamayı deneme çünkü istanbuldan bağlanan birisi bile 40ms alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…