LoL EUW yüksek ping

urktdbyme

Kilopat
İstanbul'dan oynuyorum. İnternet altyapım oldukça stabil ve iyi. Eskiden EUW'da 50 ping alırdım ki diğer insanlar da 50 ping alıyor yayıncılardan vs. görüyorum. Ben şu an 60 ping alıyorum bir oyun pingim 50 ye düşmüştü ve aradaki fark o kadar fazla hissediliyordu ki size anlatamam. Bu pingi 50'ye düşürmem için bir yöntem var mıdır?

West'in standart ms oranları. Ben bi ara +100 alıyordum. Düşürmeniz biraz zor.
hayır benım anlamadıgım bır oyun boyunca 50 de sabit şekilde oynayabılıyorsam dıger kalan oyunalrda neden 50 pingle oynamak yerıne 60 küsüre çıkıyor bir anda ve internet bağlantım da oldukça iyi anlam veremiyorum
Ping değeriniz bence iyi, arka plan programlarını kapatmayı deneyebilirsiniz.
kapadım hepsini ama 50 ile 60 arasında çok fark var

Hocam flushdns gibi komutlarla bi temizlik yapın ama covid yüzünden de olabilir.
Malum herkes evde.. Bunun dışında yapabileceğiniz bişey yok sanırım.
abi yayın açarken yanıbaşımda oturan adamlar 50 sabit oynuyolar covidle falan alakası oldugunu dusunmuyorum
Hocam flushdns gibi komutlarla bi temizlik yapın ama covid yüzünden de olabilir.
Malum herkes evde.. Bunun dışında yapabileceğiniz bişey yok sanırım.
flushdns komutunu nasıl kullanıyorum

Başlat / Çalıştır deyip alana cmd yazıyoruz. Yönetici olarak çalıştırıyoruz. Komut ekranında sırasıyla aşağıdakileri yazıp Enter diyoruz.

1 - ipconfig /flushdns
2 - ipconfig /release
3 - ipconfig /renew
4 - exit

Ardından pc'yi yeniden başlatıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…