LoL EUW yüksek ping

urktdbyme

Kilopat
İstanbul'dan oynuyorum. İnternet altyapım oldukça stabil ve iyi. Eskiden EUW'da 50 ping alırdım ki diğer insanlar da 50 ping alıyor yayıncılardan vs. görüyorum. Ben şu an 60 ping alıyorum bir oyun pingim 50 ye düşmüştü ve aradaki fark o kadar fazla hissediliyordu ki size anlatamam. Bu pingi 50'ye düşürmem için bir yöntem var mıdır?

@urktdbyme oyunla alakalı sanırsam çünkü bende Telekom kullanıyorum normalde. Pingim 49 genelde bazen 58-65 ms arası bir oyuna atıyor. 65 ms tahminimce ingiltre atıyor malum Telekom oraya yüksek ping sağlıyor. Oyun eşleştirmesi yüzünden olabilir kısaca.

Rica ederim dostum.
Flush dns komutunun olayı nedir?
Ek olarak euw serverindeki ping problemi herkes de var. bazı oyunlar 50 bazı oyunlar 60 oluyor. Hepimizde böyle son zamanlarda yoğunluktan dolayı böyle oluyor.

Artı -1 Eksi
Flush dns komutunun olayı nedir?

Ek olarak euw serverindeki ping problemi herkes de var. bazı oyunlar 50 bazı oyunlar 60 oluyor. Hepimizde böyle son zamanlarda yoğunluktan dolayı böyle oluyor.
İşletim sistemleri ve DNS istemcileri işlemleri hızlandırmak için IP adresleri ve diğer DNS sonuçları gibi sonra tekrar kullanılabilecek bilgileri önbelleğe alır. Alınan bazı bilgiler probleme sebep olabilir ve güncellemeleri almanızı engeller. Bu da doğru IP’yi almanızı engeller. Alan adınızla tekrar doğru bir şekilde iletişim kurabilmeniz için önbelleğin temizlenmesi gerekmektedir. Flushdns ise bu önbelleği temizler. Özet geçmek gerekirse siz interneti kullandıkça bazı şeyler önbellekte birikerek yavaşlamaya sebep oluyor. Flushdns ise önbelleği temizliyor.

Teşekkür ederim. Kaç kere internet servis sağlayacığıma ( Superonline'a ) internet konusunda problem bildirdim hiç böyle bir şey söylemediler. Faydalı olabilecek bir şey aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…