Ne gibi? Aynı şartlarda öyle alıyorum.Bunun Mbps ile veya GHz ile alakası yok. Mbps ayrı mevzu zaten ama TR'de 13 alıyorken eğer aynı şartlarda EUW'da 160 alıyorsanız bunun sebebi başka olabilir.
Emin değilim, farklı bir durum gibi. Bi' bufferbloat testi yapar mısınız? Tamamen bitene kadar bekleyin.Ne gibi? Aynı şartlarda öyle alıyorum.
Emin değilim, farklı bir durum gibi. Bi' bufferbloat testi yapar mısınız? Tamamen bitene kadar bekleyin.
![]()
Bufferbloat and Internet Speed Test - Waveform
Is bufferbloat causing issues with your internet connection? Run this test to find out.www.waveform.com
Eğer test sonucunuzda skorunuz A değilse şu videoya bir bakabilirsiniz:
Bir de şu rehberi deneyebilirsiniz:
Rehber: İnce internet optimize ayarları
Dipnot: Superonline kullanicilarinda saglam bir artis gorulmemistir ama yine yapmaniz faydaniza olur. Ve ayarlari yapmadan once bir Speedtest yapin. İlk once anakart markamizi ogreniyoruz bunun icin DxDiag girebilirsiniz veya aldiginiz yerden bakabilirsiniz ya da laptop ise sitesine girip...www.technopat.net
Evet hocam. D, C, B, A olarak gidiyor.D çıktı hocam. Çok mu kötü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.