K1ng06 Kilopat Katılım 1 Temmuz 2019 Mesajlar 351 Makaleler 5 Çözümler 1 17 Kasım 2021 #1 LoL'daki EUW hesabımda oyun İngilizce. Bunu nasıl Türkçe yapabilirim?
Çözüm Yehetto 17 Kasım 2021 "C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends.live.product_settings" isimli YAML dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_TR" yapın.
"C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends.live.product_settings" isimli YAML dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_TR" yapın.
Leonalayja Kilopat Katılım 1 Ekim 2018 Mesajlar 267 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #11 Slim Roethlisberger dedi: Yukarıda anlatılanları benim attığım görseldeki işaretlere göre düzeltin. Hepsi "tr_tr" olsun. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama oyuna girince eski haline dönüyor. Client exe'sinin kısayolunu al özelliklerden --locale=tr_TR yazınca sonuna oluyor Son düzenleme: 4 Nisan 2022 Artı 0 Eksi
Slim Roethlisberger dedi: Yukarıda anlatılanları benim attığım görseldeki işaretlere göre düzeltin. Hepsi "tr_tr" olsun. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama oyuna girince eski haline dönüyor. Client exe'sinin kısayolunu al özelliklerden --locale=tr_TR yazınca sonuna oluyor
Slim Roethlisberger Megapat Katılım 13 Kasım 2013 Mesajlar 13 4 Nisan 2022 #12 Leonalayja dedi: Yaptım ama oyuna girince eski haline dönüyor. Client exe'sinin kısayolunu al özelliklerden --locale=tr_TR yazınca sonuna oluyor Genişletmek için tıkla... bunu bilmiyorum ama ben bi kaç gün önce yukarıdaki gibi yaptım sesler dahil her şey türkçe oldu. Artı 0 Eksi
Leonalayja dedi: Yaptım ama oyuna girince eski haline dönüyor. Client exe'sinin kısayolunu al özelliklerden --locale=tr_TR yazınca sonuna oluyor Genişletmek için tıkla... bunu bilmiyorum ama ben bi kaç gün önce yukarıdaki gibi yaptım sesler dahil her şey türkçe oldu.
Lord of Black Hectopat Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 40 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2022 #13 Leonalayja dedi: Yaptım ama oyuna girince eski haline dönüyor. Client exe'sinin kısayolunu al özelliklerden --locale=tr_TR yazınca sonuna oluyor Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde ben de olayı böyle çözdüm. Yukarıdaki anlatımı birkaç defa denedim fakat hep başarısız oldu. Artı 0 Eksi
Leonalayja dedi: Yaptım ama oyuna girince eski haline dönüyor. Client exe'sinin kısayolunu al özelliklerden --locale=tr_TR yazınca sonuna oluyor Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde ben de olayı böyle çözdüm. Yukarıdaki anlatımı birkaç defa denedim fakat hep başarısız oldu.
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.848 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2023 #14 Yehetto dedi: "C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends. Live. Product_settings" isimli yaml dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_tr" yapın. Eki Görüntüle 1217799 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. Oyunu İngilizce yapmak istiyordum bir sürü yöntem denedim olmadı. Fakat bu yöntemi deneyince oyunumu İngilizce yapabildim. Artı 0 Eksi
Yehetto dedi: "C:\ProgramData\Riot Games\Metadata\league_of_legends.live" klasöründe bulunan "league_of_legends. Live. Product_settings" isimli yaml dosyasını açın. Burada bulunan yazıyı "locale: "tr_tr" yapın. Eki Görüntüle 1217799 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam. Oyunu İngilizce yapmak istiyordum bir sürü yöntem denedim olmadı. Fakat bu yöntemi deneyince oyunumu İngilizce yapabildim.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 18 Temmuz 2023 #15 Mekasva33 dedi: Çok teşekkür ederim hocam. Oyunu İngilizce yapmak istiyordum bir sürü yöntem denedim olmadı. Fakat bu yöntemi deneyince oyunumu İngilizce yapabildim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. ^^ Artı 0 Eksi
Mekasva33 dedi: Çok teşekkür ederim hocam. Oyunu İngilizce yapmak istiyordum bir sürü yöntem denedim olmadı. Fakat bu yöntemi deneyince oyunumu İngilizce yapabildim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. ^^
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.303 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #16 Yehetto dedi: Rica ederim. ^^ Genişletmek için tıkla... hocam klasör yok bende Artı 0 Eksi
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.848 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Temmuz 2024 #17 Luvyan dedi: Hocam klasör yok bende. Genişletmek için tıkla... Şu anda Riot Client üzerinden oyun dilini ayarlayabiliyorsunuz. Bu yönteme gerek yok. Artı 0 Eksi
Luvyan dedi: Hocam klasör yok bende. Genişletmek için tıkla... Şu anda Riot Client üzerinden oyun dilini ayarlayabiliyorsunuz. Bu yönteme gerek yok.
Luvyan Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.303 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2024 #18 Mekasva33 dedi: Şu anda Riot Client üzerinden oyun dilini ayarlayabiliyorsunuz. Bu yönteme gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evt ama dil korece Artı 0 Eksi
Mekasva33 dedi: Şu anda Riot Client üzerinden oyun dilini ayarlayabiliyorsunuz. Bu yönteme gerek yok. Genişletmek için tıkla... Evt ama dil korece