LoL EUW'den TR'ye geçilir mi?

Doktrin

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır West'te oynuyorum. Artık son zamanlarda bu sunucuya da iyice toxic oyuncular gelmeye başladı. Sizce TR'ye geçilir mi? West'te Sezon Pass alacağım fakat fiyat inanılmaz yüksek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır West'te oynuyorum. Artık son zamanlarda bu sunucuya da iyice toxic oyuncular gelmeye başladı. Sizce TR'ye geçilir mi? West'te Sezon Pass alacağım fakat fiyat inanılmaz yüksek.
Eğer geçme sebebiniz ping den, dilden dolayı takımla anlaşamam vesaire değilse geçmenizi kesinlikle tavsiye etmem. Çünkü tr nin oyuncuları kat be kat daha toxic hemde boşuna bir sürü rp verirsiniz.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır West'te oynuyorum. Artık son zamanlarda bu sunucuya da iyice toxic oyuncular gelmeye başladı. Sizce TR'ye geçilir mi? West'te sezon Pass alacağım fakat fiyat inanılmaz yüksek.

Ben yakın zamanda TR'den West'e geçtim ve West'te Türkiye'ye oranla o kadar fazla toksik oyuncu var ki anlatamam, TR serverindede toksikler var ama en kötü anana sövüp susuyorlar westtekiler 1 Kill çaldın diye bütün maç feedlemeye aşırı hevesliler (ırkçılıktan bahsetmiyorum bile) ve şahsen West'teki ping farkı oyunu çok etkiliyor eskiden oynayabiliyorken artık Yasuo gibi hızlı reflex gerektiren şampiyonları oynayamıyorum.

Dünyadaki en rezil oyuncu topluluğunun olduğu yere geçmek isteyen birisini ilk defa görüyorum.

Şimdiden geçmiş olsun.

Geçilir tani West sanki toxic değil adamlar feedlemek için can atıyor. TR'de bir tek ben toxicle karşılaşmadım herhalde düşük eloda veya normal maç oynayanlar rica ederim yok toxic falan geçin bunları ya.

TR'de toksik aşırı fazla ve oynanabilecek gibi değil. Yüksek elolarda da win trade cirit atıyor, adamlar 10-20 TL'ye maç satıyor resmen ve her üç maçın iki maçında script var. Böyle birkaç sebepten dolayı şahsen oyunu bıraktım, TR serverinde oynanabilecek gibi değil çünkü.

West'i övenler galiba oyun oynamıyor uzun süredir. Ben de asla TR geçmem diyordum fakat son zamanlarda aşırı sinir etmeye başladılar Ping'te çabası. Aslında diğer etken de RP'nin çok pahalı olması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…