B BrkKmn Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 LoL yardımcı programı Facecheck'i indirdim, rünleri falan görebiliyorum fakat oyun içi açılabilen oyuncu bilgilerini falan göremiyorum. Onlar hangi tuşlarla, nasıl yapılıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Şubat 2021
LoL yardımcı programı Facecheck'i indirdim, rünleri falan görebiliyorum fakat oyun içi açılabilen oyuncu bilgilerini falan göremiyorum. Onlar hangi tuşlarla, nasıl yapılıyor?
Mirzaaa Picopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 96 Çözümler 3 13 Şubat 2021 #2 Ctrl+z veya ctrl+x diye hatırlıyorum ama facecheck yerine Blitz'i öneririm. Son düzenleme: 13 Şubat 2021
D dorukgursel Zeptopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #3 Merhabalar facecheck uygulamayı indirdim ama kuramıyorum hata veriyor. Kurulumda ne yapabilirim?
B BrkKmn Centipat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #4 dorukgursel dedi: Merhabalar facecheck uygulamayı indirdim ama kuramıyorum hata veriyor. Kurulumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben de çözemedim, geri sildim.
dorukgursel dedi: Merhabalar facecheck uygulamayı indirdim ama kuramıyorum hata veriyor. Kurulumda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ben de çözemedim, geri sildim.