LoL feeder sorunu nasıl çözülür?

devsosisli

Decapat
Daha fazla  
Kafayı yemek üzereyim. Demir 1 50 LP'lerden demir 2 22 LP'ye düştüm her maç feeder geliyor ama her maç bir türlü demirden çıkamadım her maç illa 1'e 20 giden birisi oluyor. Bu feederlardan nasıl kurtulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Elohell desin ya tek başına taşıyacaksın bütün oyunları ya da yeni hesapta oynayacaksın.

Sorunu kendinde ara hangi lanede oynuyorsun? Şampiyon tavsiyesi yapabilirim.

Tek çiftte kurtulma yolu yok D

Sorunu kendinde ara hangi lanede oynuyorsun? Şampiyon tavsiyesi yapabilirim.

Hocam ADC dışında her koridorda oynayabiliyorum ama ADC çok kötüyüm. Genelde top lane ya da jg oynuyorum.

Elohell desin ya tek başına taşıyacaksın bütün oyunları ya da yeni hesapta oynayacaksın.

Çok para yatırdım bu hesaba hocam. Başka yolu yok mu?

Hocam ADC dışında her koridorda oynayabiliyorum ama ADC çok kötüyüm genelde toplane ya da jg oynuyorum.

Çok para yatırdım bu hesaba hocam başka yolu yok mu?

Klasik şeyleri söyleyeceğim. Bir lane belirle, Support veya mid lane iyidir, Roam'a çıkıp takımı kastirman lazım. Jg'da Master Yi oynasan bile altına kadar zorlanmadan çıkarsın.

Klasik şeyleri söyleyeceğim. Bir lane belirle, Support veya mid lane iyidir, Roam'a çıkıp takımı kastirman lazım. Jg'da Master Yi oynasan bile altına kadar zorlanmadan çıkarsın.

Bende klasik şeyler söyleyeceğim hocam genelde toplane oynuyorum adamı lanede 5 ya da 6 defa kesiyorum bir bakıyorum skor tablosuna ADC miz 1 20 olmuş karşı ADC beni tekliyor ben buna napam şimdi.

Bende klasik şeyler söyleyeceğim hocam genelde toplane oynuyorum adamı lanede 5 ya da 6 defa kesiyorum bir bakıyorum skor tablosuna ADC miz 1 20 olmuş karşı ADC beni tekliyor ben buna napam şimdi.

Her maçı kazanamazsın her 3 maçtan biri taşınamaz sürekli dediğin türden oyuncular gelmez. Op.gg profilini atarsan bakabilirim.

Hocam ADC dışında her koridorda oynayabiliyorum ama ADC çok kötüyüm genelde toplane ya da jg oynuyorum.

Çok para yatırdım bu hesaba hocam başka yolu yok mu?

Bir Duo bulup taşımak daha kolay olur yoksa tek başına taşımadan çıkamazsın bu elohellden de ligden de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…