LoL FPS düşmesi

Eren_Can

Hectopat
Daha fazla  
LoL'de Full ayarlarda 200 üstü FPS alıyordum sonra format attım ve o sırada yeni patchler falan gelmiş sanırım. 150FPS bandında almaya başladım açıkçası FPS'nin bir önemi yok benim için. Ama oyunda DK7-8'dan sonra FPS dropları giriyor mouse hareket ettiyorum hemen 20-30 FPS düşüyor ve aşırı rahatsız ediyor. Bu arada Windows güncel ekran kartı driver güncel Hextech repairden onardım yine aynısı oluyor bilgisi olan yardım edebilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun sende değil, oyunun kendisinde. Aynı sorunları ben ve tanıdığım başka insanlar da yaşıyor. Saçma sapan FPS dropları giriyor. Yeni yamayı bekle belki farkında olurlar da düzeltirler.

Oyunu tamamen kaldırıp tekrar kurmayı deneyebilirsin.
Onun dışında ekran kartının Shader Cache'ini sıfırlamayı denemende fayda var.

AMD için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Nvidia için
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun sende değil, oyunun kendisinde. Aynı sorunları ben ve tanıdığım başka insanlar da yaşıyor. Saçma sapan FPS dropları giriyor. Yeni yamayı bekle belki farkında olurlar da düzeltirler.
teşekkür ederim öneri için

en kısa zamanda deneyeceğim teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…