LoL FPS Düşmesi

İşletim sistemi
Windows 10
Merhaba bilgisayarima birkaç ay önce format attım Windows ayarlarından. Formattan sonra 180 FPS aldığım League of Legends şu an 140'larda çalışıyor en yüksek ayarlarda. Yakın zamanda bir test yapmistim ama görüntüleri elimde değil maalesef.
Ayarlar en yüksek
Işlemci sıcaklığı: 58-60C.
Ekran kartı sıcaklığı: 56-60C.
CPU kullanımı: %24.
GPU kullanımı: %3-5.
1920X1080
Ekran kartı Driver'larım güncel.

Windows 10 kullanmaya başladıysan tekrar aktif olan arka plan uygulamaları bilgisayar performansını kötü etkileyebilir. Ayrıca her format ve ekran kartı driver güncellemesinden sonra nvidia denetim masasındaki ayarlarının varsayılana döndürüldüğünü belirtmek isterim. Unlost Fps yükseltme videosunu izlemelisin.

Sistemi tam olarak yazar mısınız?

i5-9600K 3.7GHz.
ASUS GTX 1050 Ti OC.
16 GB RAM 2800MHz.
Asus Prime h310m-k r2.0
Windows 10 Pro 64 Bit.
Windows 10 kullanmaya başladıysan tekrar aktif olan arka plan uygulamaları bilgisayar performansını kötü etkileyebilir. Ayrıca her format ve ekran kartı Driver güncellemesinden sonra NVIDIA denetim masasındaki ayarlarının varsayılana döndürüldüğünü belirtmek isterim. Unlost FPS yükseltme videosunu izlemelisin.

Windows 10 yüklüydü önceden de yine Windows 10 yüklü formatı Windows ayarlarından attım temiz kurulum yapmadım arka plan uygulamaları kapalı denetim masası ayarlarım normal öyleki bazen vsyn-C açık olmasına rağmen FPS sabitlenmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı