ilkerars Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 Eskiden LoL'de 144 FPS sabit alıyordum ama bu aralar 100'e kadar düştü, drop girmeye başladı.
chaos_tr Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Aynı sorun bende de oluyor grafikleri orta seviyeye aldım bir de laptopu sarja takıp oynamaya başladım düzeldi oyunun optimizasyonunda sıkıntı var.
Aynı sorun bende de oluyor grafikleri orta seviyeye aldım bir de laptopu sarja takıp oynamaya başladım düzeldi oyunun optimizasyonunda sıkıntı var.
ilkerars Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 chaos_tr dedi: Aynı sorun bende de oluyor grafikleri orta seviyeye aldım bir de laptopu sarja takıp oynamaya başladım düzeldi oyunun optimizasyonunda sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Bende yüksek ayarada alsam aynı düşükdede aynı.
chaos_tr dedi: Aynı sorun bende de oluyor grafikleri orta seviyeye aldım bir de laptopu sarja takıp oynamaya başladım düzeldi oyunun optimizasyonunda sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Bende yüksek ayarada alsam aynı düşükdede aynı.
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 19 Ocak 2025 #4 Yeni patch yüzünden oldu bunlar hep.
chaos_tr Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #5 ilkerars dedi: Bende yüksek ayarada alsam aynı düşükdede aynı. Genişletmek için tıkla... FPS de direk düşüşmü oluyor yoksa arada bir kasma donmamı oluyor eğer arkada tarayıcı açıksa msden dolayı kasabiliyor.
ilkerars dedi: Bende yüksek ayarada alsam aynı düşükdede aynı. Genişletmek için tıkla... FPS de direk düşüşmü oluyor yoksa arada bir kasma donmamı oluyor eğer arkada tarayıcı açıksa msden dolayı kasabiliyor.
ilkerars Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #6 chaos_tr dedi: FPS de direk düşüşmü oluyor yoksa arada bir kasma donmamı oluyor eğer arkada tarayıcı açıksa msden dolayı kasabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyun başında 5dk falan 144 sabit sonra 120'ye falan oyun sonuna doğru drop giriyor donuyor ms de bir sıkıtı yok.
chaos_tr dedi: FPS de direk düşüşmü oluyor yoksa arada bir kasma donmamı oluyor eğer arkada tarayıcı açıksa msden dolayı kasabiliyor. Genişletmek için tıkla... Oyun başında 5dk falan 144 sabit sonra 120'ye falan oyun sonuna doğru drop giriyor donuyor ms de bir sıkıtı yok.
chaos_tr Femtopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #7 ilkerars dedi: Oyun başında 5dk falan 144 sabit sonra 120'ye falan oyun sonuna doğru drop giriyor donuyor ms de bir sıkıtı yok. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin neler öğrenebilir miyim belki yeni güncelleme için düşük bir sistemin vardır.
ilkerars dedi: Oyun başında 5dk falan 144 sabit sonra 120'ye falan oyun sonuna doğru drop giriyor donuyor ms de bir sıkıtı yok. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerin neler öğrenebilir miyim belki yeni güncelleme için düşük bir sistemin vardır.
ilkerars Centipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #8 chaos_tr dedi: Sistem özelliklerin neler öğrenebilir miyim belki yeni güncelleme için düşük bir sistemin vardır. Genişletmek için tıkla... 1650S R3 3100. bir garip sauron dedi: Yeni patch yüzünden oldu bunlar hep. Genişletmek için tıkla... Yeni patch gelmeden başladı sorun.
chaos_tr dedi: Sistem özelliklerin neler öğrenebilir miyim belki yeni güncelleme için düşük bir sistemin vardır. Genişletmek için tıkla... 1650S R3 3100. bir garip sauron dedi: Yeni patch yüzünden oldu bunlar hep. Genişletmek için tıkla... Yeni patch gelmeden başladı sorun.
bir garip sauron Hectopat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 689 Çözümler 3 19 Ocak 2025 #9 ilkerars dedi: 1650S R3 3100. Yeni patch gelmeden başladı sorun. Genişletmek için tıkla... Bende yeni patch geldikten sonra oldu.
ilkerars dedi: 1650S R3 3100. Yeni patch gelmeden başladı sorun. Genişletmek için tıkla... Bende yeni patch geldikten sonra oldu.