LoL fps neden az ?

LastExpiration

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar acer v3-571g laptop var elimde ama lol de fps vermiyor geforce expiration optimum ayarlarında ultra olarak gösteriyor ama ultrada 30-40 civarı degişıyor tf lerde baya kötüleşiyor fps overclock ta yapıorum yetmiyor mu anlamadım giti sistem şu: i7-3630Qm 2.4 ghz turbo ile 3.4 oluyor 2tane ekran kartı var g640m bi de işlemciden gelen hd 4000 var 8gb ram 1333 mhz bu sistem yetersiz mi ? çözünürlükte full hd değil bide 1366*768 de 1980*1080 full hd olsa neyse dicem

ping de sorun yok 65-80 arası ping sıcaklık ise 75-85 derece arası oluyor ilerisinde ısınma yapıyor kısaca grafik konusunda da zaten grafik düşürerek sabit 60 fps deyim ama sorunum şu optimum ayarları karşılıyor bilgisayar geforce fln öyle gösteriyor neatten de baktım adamlar gt640m ultrada sıkıntısız lar ama bende böyle bir sorun olması ilginç free play bir oyunda bu kadar düşük fps alıyorum en azından 80 sabit oynamam gerek diey düşünüyorum artık ne kadar doğru düşünüyorsam overclockta yapıyorum anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…