LoL Game Pass şampiyonları verilmedi

Silverhand2077

Hectopat
Daha fazla  
Riot hesabı ile Game Pass hesabını bağlayınca LoL'deki tüm şampiyonlar verilecekti ama oyuna girince şampiyonlarda hiçbir laralter verilmemiş.

Eğer bu istemcide bu işaret yoksa hesapları bağlarken bir hata yapmışsınızdır.
1674341731537.png

Var oyuna girip Caityln'i seçince şampiyonlara eklendi tüm karakterleri o şekilde mi ekleyeceğim.
Hesabı bağladıktan sonra bütün karakterler açık olur, eğer karakterler açılmadıysa LoL istemcisini kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsin. Karakter seçme ekranında Game Pass ile birlikte karakterlerin sağ üst köşesinde böyle bir simge olur:
1674342003511.png

Hesabı bağladıktan sonra bütün karakterler açık olur, eğer karakterler açılmadıysa LoL istemcisini kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsin. Karakter seçme ekranında Game Pass ile birlikte karakterlerin sağ üst köşesinde böyle bir simge olur:
Eki Görüntüle 1640721

Karakter seçme ekranında açık koleksiyon>şampiyonlar kısmında hem üzerinde o logo var hem de alınmamış olarak gözüküyor.

Karakter seçme ekranında açık koleksiyon>şampiyonlar kısmında hem üzerinde o logo var hem de alınmamış olarak gözüküyor.
Game Pass ile gelen şampiyonları satın almış sayılmazsınız, mesela Game Pass ile oynanabilir bile olsa sahip olmadığınız şampiyonlara (Mavi öz veya RP ile almadığınız.) kostüm açamazsınız. Yani Game Pass sizi bütün karakterlere sahip yapmaz, bütün karakterleri Game Pass aboneliğiniz süresince "oynanabilir" yapar.

Game Pass ile gelen şampiyonları satın almış sayılmazsınız, mesela Game Pass ile oynanabilir bile olsa sahip olmadığınız şampiyonlara (Mavi öz veya RP ile almadığınız.) Kostüm açamazsınız. Yani Game Pass sizi bütün karakterlere sahip yapmaz, bütün karakterleri Game Pass aboneliğiniz süresince "oynanabilir" yapar.

Game Pass ile alınan oyunlar gibi anladım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı