Çözüldü LoL "Game still in progress" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

LasfEn0

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
LoL'de oyun bitti tekrar oyun aramadan Game still progress yazdı açılan Client'de unable connect server yazıyor ve bağlanmıyor iptal ettiğimde tekrar reconnect yazıyor ve hiçbir işlem yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• hatamesaji.PNG
    hatamesaji.PNG
    29,4 KB · Görüntüleme: 70
  • stillinprogress.PNG
    stillinprogress.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 69
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
LoL'de oyun bitti tekrar oyun aramadan Game still progress yazdı açılan Client'de unable connect server yazıyor ve bağlanmıyor iptal ettiğimde tekrar reconnect yazıyor ve hiçbir işlem yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Merhabalar,

* Denetim masası>sistem ve güvenlik>windows güvenlik duvarı'na girin. Soldan etkinleştir ya da devre dışı bırak seçeneğine tıklayıp 2 moduda devre dışı bırakın. Kapatın. Oyununuzu tamamen kapatıp tekrar açın. Deneyin. Sorun çözülmedi ise bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar kontrol edin. Antrenman modunda yükleniyor mu bakın. Yükleniyorsa botlarla 1 el oynayın. Hala sorun yoksa normal oyunlara girebilirsiniz. Sorununuzu bu yöntem çözdüyse geri dönüş sağlayın.

* DNS ayarlarınızı 8.8.8.8 - 8.8.4.4 Google DNS girin. Ardından tekrar deneyin.

* IPv6'yı devre dışı bırakın. Tekrar deneyin.

* Mümkünse bir VPN yardımıyla sorun yaşıyor musunuz kontrol edin.

Hiçbiri çözmezse yine dönüş yapın. Çözerse hangi adımda sorununuz çözüldü bildirin.

Saygılarımla

Hocam bu hatayı birden fazla aldım oyununuz sisteme işlenmediği zaman oluyor bu. Birkaç dakika bekletebiliyor bazen 10-20 dakika olabiliyor tek çareniz beklemek.

Client'deyken 1 saattir bekledim cezam vardı yazamadım üzgünüm oyunu silip tekrar yükledim ama düzelmedi başka hesapla girince oyuna giriyor.
Hocam bu hatayı birden fazla aldım oyununuz sisteme işlenmediği zaman oluyor bu. Birkaç dakika bekletebiliyor bazen 10-20 dakika olabiliyor tek çareniz beklemek.

Client'inmi açık olması gerek yoksa oyununmu maalesef bende işe yaramadı.

Son düzenleme:

Merhabalar,

* Denetim masası>sistem ve güvenlik>windows güvenlik duvarı'na girin. Soldan etkinleştir ya da devre dışı bırak seçeneğine tıklayıp 2 moduda devre dışı bırakın. Kapatın. Oyununuzu tamamen kapatıp tekrar açın. Deneyin. Sorun çözülmedi ise bilgisayarınızı yeniden başlatıp tekrar kontrol edin. Antrenman modunda yükleniyor mu bakın. Yükleniyorsa botlarla 1 el oynayın. Hala sorun yoksa normal oyunlara girebilirsiniz. Sorununuzu bu yöntem çözdüyse geri dönüş sağlayın.

Hiçbiri çözmezse yine dönüş yapın. Çözerse hangi adımda sorununuz çözüldü bildirin.

Saygılarımla

Çözüm
Merhabalar,

Saygılarımla.

DNS'i Cloud flareden Google DNS'e alınca düzeldi konu kapanabilir teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı