Mehmet Dordu Kilopat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 340 24 Mart 2014 #1 Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım. Neyse oyunu açtığımda Legue of legend yazısı çıkıyor sonrası gelmiyor ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mart 2014
Arkadaşlar ben oyuna yeni başladım. Neyse oyunu açtığımda Legue of legend yazısı çıkıyor sonrası gelmiyor ne yapmam lazım?
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 26 Mart 2014 #2 İşletim sisteminiz nedir? Adobe Air, Pando Media Booster, DirectX, Net Framework 3,5 yüklü mü?
Mehmet Dordu Kilopat Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 340 26 Mart 2014 #3 Lost Shadows dedi: İşletim sisteminiz nedir? Adobe Air, Pando Media Booster, DirectX, Net Framework 3,5 yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Kardes hepsi yüklü oyunu kaldırdım sonra bir daha yükledim. Aynısını yapıyor. Yanlız 4.5 var(netframwork.) Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2014
Lost Shadows dedi: İşletim sisteminiz nedir? Adobe Air, Pando Media Booster, DirectX, Net Framework 3,5 yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Kardes hepsi yüklü oyunu kaldırdım sonra bir daha yükledim. Aynısını yapıyor. Yanlız 4.5 var(netframwork.)
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 27 Mart 2014 #4 Bu simgeye tıkladığında Programı Kapat ekranı geliyor mu? Eğer geliyorsa Yanıt Vermesini Bekle seçeneğini seçin. Aksi halde hala açılmıyorsa Denetim Masası / Program Ekle Kaldır üzerinden Net Framework 3.5'i de yükleyin.
Bu simgeye tıkladığında Programı Kapat ekranı geliyor mu? Eğer geliyorsa Yanıt Vermesini Bekle seçeneğini seçin. Aksi halde hala açılmıyorsa Denetim Masası / Program Ekle Kaldır üzerinden Net Framework 3.5'i de yükleyin.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 27 Mart 2014 #5 Uyumluluğu xp yapıp deneyin birde.