sqoudia Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Oyun açılınca böyle bir ekran geliyor, tamama basılmıyor. Çok kez kapatıp yeniden açtım ancak hata çözülmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2021
Oyun açılınca böyle bir ekran geliyor, tamama basılmıyor. Çok kez kapatıp yeniden açtım ancak hata çözülmedi.
Alperen Maçka Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 2.102 Çözümler 2 5 Ağustos 2021 #2 Tam onarım başlat. Gördüğüm kadarıyla ayarlara ulaşımın yok, yeniden indirmen gerekebilir. Artı 0 Eksi
KS KS sqoudia Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #3 Alperen Maçka dedi: Tam onarım başlat. Gördüğüm kadarıyla ayarlara ulaşımın yok, yeniden indirmen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl Artı 0 Eksi
Alperen Maçka dedi: Tam onarım başlat. Gördüğüm kadarıyla ayarlara ulaşımın yok, yeniden indirmen gerekebilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl
Lady Hellbender Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 4.174 Çözümler 44 5 Ağustos 2021 #4 Bunu bi' dener misin? Olmazsa yeniden indirip sıfırdan kurulum yapın. Otomatik Sorun Giderme - Hextech Onarım Aracı WINDOWS İÇİN İNDİR MAC İÇİN İNDİR EĞER WİNDOWS İŞLETİM SİSTEMİ KULLANIYORSAN, ARACI İNDİRDİKTEN VE KURDUKTAN SONRA, SAĞ TIKLAYIP "YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR" SEÇENEĞİNE TIKLAMAYI UNUTMA... support-leagueoflegends.riotgames.com Artı 0 Eksi
Bunu bi' dener misin? Olmazsa yeniden indirip sıfırdan kurulum yapın. Otomatik Sorun Giderme - Hextech Onarım Aracı WINDOWS İÇİN İNDİR MAC İÇİN İNDİR EĞER WİNDOWS İŞLETİM SİSTEMİ KULLANIYORSAN, ARACI İNDİRDİKTEN VE KURDUKTAN SONRA, SAĞ TIKLAYIP "YÖNETİCİ OLARAK ÇALIŞTIR" SEÇENEĞİNE TIKLAMAYI UNUTMA... support-leagueoflegends.riotgames.com
KS KS sqoudia Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #5 Diğer hesaplarımda oyuna girebiliyorum ama tek bu hesabımda hata oluyor. Artı 0 Eksi
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #6 sqoudia dedi: Diğer hesaplarımda oyuna girebiliyorum ama tek bu hesabımda hata oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende de ekran yarımdı bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi. Artı 0 Eksi
sqoudia dedi: Diğer hesaplarımda oyuna girebiliyorum ama tek bu hesabımda hata oluyor. Genişletmek için tıkla... Bende de ekran yarımdı bilgisayarı yeniden başlattım düzeldi.