SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 833 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #1 Bende sadece daire çıkıyor böyle göremiyorum nasıl açarım? Dosya Ekleri 1733521928514.png 863,8 KB · Görüntüleme: 94
mefosane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 6 7 Aralık 2024 #2 SirDeacon dedi: Bende sadece daire çıkıyor böyle göremiyorum nasıl açarım? Genişletmek için tıkla... Ayarları böyle yapıp dener misiniz? @SirDeacon Son düzenleme: 7 Aralık 2024
SirDeacon dedi: Bende sadece daire çıkıyor böyle göremiyorum nasıl açarım? Genişletmek için tıkla... Ayarları böyle yapıp dener misiniz? @SirDeacon
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.031 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #3 İmleci skilin üstüne getirince gözüküyor o. A'ya basarsan normal saldırı alanın gözükür. Onun da daire olması normal zaten.
İmleci skilin üstüne getirince gözüküyor o. A'ya basarsan normal saldırı alanın gözükür. Onun da daire olması normal zaten.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 833 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #4 Rexie dedi: İmleci skilin üstüne getirince gözüküyor o. A'ya basarsan normal saldırı alanın gözükür. Onun da daire olması normal zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam normal skill atarkende görünüyor closerdan görüyorum şöyle hocam
Rexie dedi: İmleci skilin üstüne getirince gözüküyor o. A'ya basarsan normal saldırı alanın gözükür. Onun da daire olması normal zaten. Genişletmek için tıkla... Yok hocam normal skill atarkende görünüyor closerdan görüyorum şöyle hocam
terraryzng Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1.358 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2024 #5 Ayarlardan kısayol tuşu ataman gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ayarlardan kısayol tuşu ataman gerek. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mitkaan Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #6 Skillerini otomatik kullana çekmen lazım.