LoL GT 220 düşük GPU kullanımı

Fatih Erdemli

Kilopat
Eskiden GT 220 ekran kartım varken oyunu orta ayarlarda 70-100 FPS arası gayet akıcı oynuyordum ama hiç kullanım oranlarına bakmamıştım.
Şu an XFX HD 6870 dd XXX Edition ekran kartım var ve gene orta ayarlarda 35-55 FPS arası oynuyorum. İşlemci kullanımım 40 ekran kartı kullanımım 25I geçmiyor ayarları fullesemde sadece FPS düşüyor kullanımları artmıyor. En düşüğe alsamda FPS arasında fark olmuyor. Böyle oyunu oynayamıyorum s. İstemim oyun için gayet yeterli. Ekran kartımda darboğaz yok ama 60 FPS üstünü göremiyorum resmen.
Riot'a ticket attığımdada güvenlik duvarını kaldır diye cevap geliyor çok mantıklı :D.
Var mı bir fikri çözümü olan?

Güç seçenekleri 'yüksek performans' olarak ayarlı mı?

Güç seçenekleri yüksek performans diğer her türlü fazla FPS almak için yapılan şeylerde bilgisayarımda yapılı.
Driverlarını kontrol et ve çözünürlüğü yükseltip ekran kartı kullanımınu tekrar kontrol et.

Driverlarım güncel çözünürlük arttırmak kullanımı %10 arttırıyor ama FPS'i daha fazla düşürüyor normal çözünürlük ayarım 1280X720.

Ben GT220 ile o ayarlarda o fps’yi alıyordum %99 kullanımla. Belki sizin baktığınız programda hata vardır.

Sorun GT220 değil eskiden GT220 ile 60 FPS altına düşmeden oynuyordum gayet rahat artık daha iyi bir ekran kartına sahibim ama 60 FPS üstü göremiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı