guncagri055 Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #1 LoL girecektim ve maça girdim ama giriş ekranı gelmedi. Yeniden bağlan dememe rağmen girmiyor. Bu sabah güncelleme olduktan sonra girdim 10 MB idi güncelleme. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2020
LoL girecektim ve maça girdim ama giriş ekranı gelmedi. Yeniden bağlan dememe rağmen girmiyor. Bu sabah güncelleme olduktan sonra girdim 10 MB idi güncelleme. Yardım eder misiniz?
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.958 Makaleler 4 Çözümler 57 4 Kasım 2020 #2 Saçma LoL hatalarından biri. Sizinle bir ilgisi yok, Riot'un sorumsuzluğu yüzünden böyle. Lux'a skin çıkartmakla meşguller şu anda. Artı 0 Eksi
Saçma LoL hatalarından biri. Sizinle bir ilgisi yok, Riot'un sorumsuzluğu yüzünden böyle. Lux'a skin çıkartmakla meşguller şu anda.
Machineguney Hectopat Katılım 9 Aralık 2019 Mesajlar 183 Çözümler 2 4 Kasım 2020 #3 Ticket atınca da komik saçma cevaplar veriyorlar LoL oynanacak bir oyun değil artık. Bu benim fikrim. Artı 0 Eksi
Ticket atınca da komik saçma cevaplar veriyorlar LoL oynanacak bir oyun değil artık. Bu benim fikrim.
KS KS guncagri055 Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2020 #4 Machineguney dedi: Ticket atınca da komik saçma cevaplar veriyorlar LoL oynanacak bir oyun değil artık. Bu benim fikrim. Genişletmek için tıkla... Çözdüm Oyun dosyalarını doğrulayınca oldu. Artı 0 Eksi
Machineguney dedi: Ticket atınca da komik saçma cevaplar veriyorlar LoL oynanacak bir oyun değil artık. Bu benim fikrim. Genişletmek için tıkla... Çözdüm Oyun dosyalarını doğrulayınca oldu.