ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #1 Bilgisayarıma LoL yüklerken Launcher güncelleniyorda kaldı. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2023
kaansfzu Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 215 Yer Gaziantep Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2023 #2 Klasik hatadır kapatıp yönetici olarak başlatın.
ozaylol Hectopat Katılım 28 Mayıs 2022 Mesajlar 260 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #3 kaansfzu dedi: Klasik hatadır kapatıp yönetici olarak başlatın. Genişletmek için tıkla... Olmadı buseferde yüzde 0'da. kaansfzu dedi: Klasik hatadır kapatıp yönetici olarak başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm yokmu Son düzenleme: 12 Mart 2023
kaansfzu dedi: Klasik hatadır kapatıp yönetici olarak başlatın. Genişletmek için tıkla... Olmadı buseferde yüzde 0'da. kaansfzu dedi: Klasik hatadır kapatıp yönetici olarak başlatın. Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm yokmu
kaansfzu Hectopat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 215 Yer Gaziantep Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Mart 2023 #4 ozaylol dedi: Olmadı buseferde yüzde 0'da. Hocam çözüm yok mu? Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor şu an yükledim kapadım açtım biraz yüzde 0 da bekledim düzeldi hocam.
ozaylol dedi: Olmadı buseferde yüzde 0'da. Hocam çözüm yok mu? Genişletmek için tıkla... Bende de oluyor şu an yükledim kapadım açtım biraz yüzde 0 da bekledim düzeldi hocam.