LoL güncellenmiyor

Mustafa2738282

Decapat
Daha fazla  
LoL oynarken 10 dk kadar ara vermiştim, geri döndüğümde oyun kendiliğinden kapanmış ve Riot Client ekranındaydı. Oyuna güncelleme geldi sandım, güncelleme ekranı vardı. Basıyorum, sürekli 0'da kalıyor, "İndiriliyor" diyor ve bir süre sonra "Gerekli dosyayı indiremedik. Tekrar deneyin, bilgisayarı yeniden başlatın veya destek ekibine ulaşın." hatasını alıyorum. Sürekli kapatıp yeniden açtım, yönetici olarak çalıştırdım, her şeyi yaptım. Vanguard'ı silip yeniden yükledim, en sonunda her şeyi silip yeniden yükledim, yine de olmadı.

Bilet yolladım destek bölümünden, bir de buraya sormak istedim, böyle bir şey yaşayan var mı diye. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL oynarken 10 dk kadar ara vermiştim, geri döndüğümde oyun kendiliğinden kapanmış ve Riot Client ekranındaydı. Oyuna güncelleme geldi sandım, güncelleme ekranı vardı. Basıyorum, sürekli 0'da kalıyor, "indiriliyor" diyor ve bir süre sonra "gerekli dosyayı indiremedik. Tekrar deneyin, bilgisayarı yeniden başlatın veya destek ekibine ulaşın." hatasını alıyorum. Sürekli kapatıp yeniden açtım, yönetici olarak çalıştırdım, her şeyi yaptım. Vanguard'ı silip yeniden yükledim, en sonunda her şeyi silip yeniden yükledim, yine de olmadı.

Bilet yolladım destek bölümünden, bir de buraya sormak istedim, böyle bir şey yaşayan var mı diye. Yardımcı olursanız sevinirim.

Oynadıgınız oyunu silin, vanguardıda silin sonra Vanguard'ı ve LoL'ü kalıntılarına kadar silip tekrar yüklemeyi dene. Eger yine olmazsa hesabından cıkıs yapıp tekrar dene,
Eger baska hesabınız varsa oradan da deneyin her şeyi yaptıktan sonra olmazsa eger.

Umarım probleminiz çözülür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı