FurkannC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 4.160 Makaleler 3 Çözümler 40 8 Nisan 2021 #21 Akıl sağlığınızı ve ailevi değerlerinizi seviyorsanız başlamayın. Çünkü daha ilk oyununuzda, küfreden çocuklar dolacak oyununuza.
Akıl sağlığınızı ve ailevi değerlerinizi seviyorsanız başlamayın. Çünkü daha ilk oyununuzda, küfreden çocuklar dolacak oyununuza.
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #22 Silinen üye dedi: Arkadaşlar merhaba, LoL başlamayı düşünüyorum. Oyun güzel mi? Oynayanlar bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... TR server gireceksen anneni unut (!) toxic dolu.
Silinen üye dedi: Arkadaşlar merhaba, LoL başlamayı düşünüyorum. Oyun güzel mi? Oynayanlar bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... TR server gireceksen anneni unut (!) toxic dolu.
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 10 Nisan 2021 #23 Dostum kitlesi kötü oyun güzel ama güzel bir dereceye sahip olduktan sonra yani tabiri caizse o aptal denen insanların arasından sıyrılıp güzel bir lige çıkınca bir ferahlama geliyor . En az Gold olmanı öneririm ki orada bile toxicler var...
Dostum kitlesi kötü oyun güzel ama güzel bir dereceye sahip olduktan sonra yani tabiri caizse o aptal denen insanların arasından sıyrılıp güzel bir lige çıkınca bir ferahlama geliyor . En az Gold olmanı öneririm ki orada bile toxicler var...
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 11 Nisan 2021 #24 Silinen üye dedi: Arkadaşlar merhaba, LoL başlamayı düşünüyorum. Oyun güzel mi? Oynayanlar bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bir denemeni öneririm Bir sorun olursa sormaktan çekinme ^^
Silinen üye dedi: Arkadaşlar merhaba, LoL başlamayı düşünüyorum. Oyun güzel mi? Oynayanlar bilgilendirirse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kesinlikle bir denemeni öneririm Bir sorun olursa sormaktan çekinme ^^
luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #25 Değil