LoL hangi şampiyon mainlenmeli?

LordBlack038

Centipat
Yer
Turkmenistan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i7-7740X CPU@ 4.30GHz 4.30GHz
RAM : 16.00 GB
Ekran Kartı : RTX 2060 Ti
Meslek
Korsan
Konuyu çok uzatmayacağım. Ben Top ve Bot oynuyorum şu anda Aatrox ve Sett oynuyorum ama çok kill çıkaramıyorum. Hangi şampiyon mainlemeliyim?

ADC'de Caitlyn veya Zeri oynayabilirsin, bu aralar çok güçlüler. Topta Mordekaiser önerebilirim, güçlü ve oynaması kolay.

Bence LoL'de sevdiğin çarlar üzerinden gitmek daha iyi zaten o karakterle oynarken eğleniyorsan oynadıkça ustalaşırsın zaman alsa dahi.

Top lanede kill çıkarmaya oynuyosan ve aatrox veya sett ile kill çıkaramıyorsan karakterleri yeterince iyi oynamıyorsun demektir. Daha basit ve güçlü çarlar oyna morde gibi.

Ciddi sağlam bir Sett maç taşır.

Top lanede kill çıkarmaya oynuyorsan ve Aatrox veya Sett ile kill çıkaramıyorsan karakterleri yeterince iyi oynamıyorsun demektir. Daha basit ve güçlü çarlar oyna morde gibi.

Kill çıkaramıyorsan kill çıkarmaya çalışma Ornn Malphite gibi şampiyonları dene.

ADC'de Caitlyn veya Zeri oynayabilirsin, bu aralar çok güçlüler. Topta Mordekaiser önerebilirim, güçlü ve oynaması kolay.
Caitlyn denedim de çok sarmadı beni, Zeri yi deneyeceğim teşekkür ederim.

Kill çıkaramıyorsan kill çıkarmaya çalışma Ornn Malphite gibi şampiyonları dene.
Malphite denedim de hiç benlik değil Tanklar bana göre değil ya

Bence LoL'de sevdiğin çarlar üzerinden gitmek daha iyi zaten o karakterle oynarken eğleniyorsan oynadıkça ustalaşırsın zaman alsa dahi.
Ben Teemo oynarken aşşırı eğleniyorum da dediğim gibi çok kill çıkaramıyorum

Caitlyn denedim de çok sarmadı beni, Zeri yi deneyeceğim teşekkür ederim.

Malphite denedim de hiç benlik değil Tanklar bana göre değil ya

Ben Teemo oynarken aşşırı eğleniyorum da dediğim gibi çok kill çıkaramıyorum
Caitlyn'e birden fazla build kasılıyor, belki en kötü olanı denemişsindir :D Cidden güzel karakter çünkü.

Caitlyn'e birden fazla build kasılıyor, belki en kötü olanı denemişsindir :D Cidden güzel karakter çünkü.
Anladım bir bakayım buildlere deneyeceğim teşekkür ederim

Konuyu çok uzatmayacağım. Ben Top ve Bot oynuyorum şu anda Aatrox ve Sett oynuyorum ama çok kill çıkaramıyorum. Hangi şampiyon mainlemeliyim?
Düşük bir ligde isen oyunlar genelde değil tamamen bir kişinin fazlaca kasıp taşıdığı maçlar olur. Takım oyunu yoktur. Dolayısıyla kolayca kasıp fazla mekanik vs. skillshot gerektirmeyen düz karakterleri oyna oynarken karakterin kontrolüne değil oyuna odaklanmış olursun. Bu tarz düz karakterlere örnek olarak Mordekaiser Garen Dairus vs. Verilebilir. Bot lane için ise Lucian Tristana vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı