Evou Hectopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 2.433 Çözümler 5 29 Temmuz 2024 #11 LordBlack038 dedi: Anladım bir bakayım buildlere deneyeceğim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ama yine begenmezseniz oynamayin. Sirf guclu diye sevmediginiz bi cari oynamak eziyet olur.
LordBlack038 dedi: Anladım bir bakayım buildlere deneyeceğim teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Ama yine begenmezseniz oynamayin. Sirf guclu diye sevmediginiz bi cari oynamak eziyet olur.
LordBlack038 Centipat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 162 Yer Turkmenistan Daha fazla Sistem Özellikleri Intel(R) Core(TM) i7-7740X CPU@ 4.30GHz 4.30GHz RAM : 16.00 GB Ekran Kartı : RTX 2060 Ti Cinsiyet Erkek Meslek Korsan 29 Temmuz 2024 #12 Evou dedi: Ama yine begenmezseniz oynamayin. Sirf guclu diye sevmediginiz bi cari oynamak eziyet olur. Genişletmek için tıkla... Vallahi başka bir buildde denedim beni aşşırı sardı çok teşekkür ederim
Evou dedi: Ama yine begenmezseniz oynamayin. Sirf guclu diye sevmediginiz bi cari oynamak eziyet olur. Genişletmek için tıkla... Vallahi başka bir buildde denedim beni aşşırı sardı çok teşekkür ederim