LoL hep feedleyenler geliyor

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar yeni hesap açıp LoL'e girdim ama çok saçma bir şey oldu. Girdiğim tüm maçları kaybettim çünkü her maçıma feedlarlar geliyor mantık dışı bir maçı bile kazanamıyorum. Şahsen Riot'un bunu ayarladığını düşünüyorum çünkü tüm feederların benim maçıma gelmesi imkansız. Size şöyle bir örnek vereyim bunu yazarken oynadığım maçta karşı Ezreal'e dakika 4 de Draktar kılıcı aldırdılar .

Son düzenleme:
Hocam eğer yeni başladıysanız derecesiz oynarken böyle insanların gelmesi normal.

Lig nedir?

Sana ırgatlık yap, bunları da taşı yoksa yükselemezsin diyor.

Düşük levelde ve normal oyundasın sanırım , normal değil mi?

Hocam bilerek feedliyorlar ise raporlamaktan ya da bilet göndermekten başka bir çare yok. Fakat bilerek değil ise, sadece kötü oynuyorlarsa onların suçu değil. Zaten yeni açmışsınız hesabı muhtemelen yeni başlayanlarla oynuyorsunuz. Başka bir tavsiye olarak da EUW serverine geçebilirsiniz. Tr'de 13 ping alıyorum EUW serverinde 56 civarı ping alıyorum tavsiye ederim. Daha az feeder ve toxic geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…