R Random.Person Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 3.219 Makaleler 1 Çözümler 4 22 Ağustos 2018 #31 Satan kişinin tek yapması gereken desteğe şu hesabı sattım yazıp ekran görüntüsünü yollamasına bakar. Hoop "Banned"
Satan kişinin tek yapması gereken desteğe şu hesabı sattım yazıp ekran görüntüsünü yollamasına bakar. Hoop "Banned"
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 25 Ağustos 2018 #32 Riot Games'e sor diyeceğim olmayacak
whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 25 Ağustos 2018 #33 TéQ10 dedi: Riot Games'e sor diyeceğim olmayacak Genişletmek için tıkla... Eheheheheh
A Aora Kilopat Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2018 #34 Mothitron dedi: Dostum maalesef sen dikkatli okumamışsın bir sonra ki mesajımda belirtmişim dediğin şeyi, maalesef bir yorum okuyup yorum yapmaya çalıştığın için görmemişsindir. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam sizin lol hesap ilanınız hakkında görüşebilir miyiz?
Mothitron dedi: Dostum maalesef sen dikkatli okumamışsın bir sonra ki mesajımda belirtmişim dediğin şeyi, maalesef bir yorum okuyup yorum yapmaya çalıştığın için görmemişsindir. Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam sizin lol hesap ilanınız hakkında görüşebilir miyiz?
Mothitron Hectopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 413 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2018 #35 Aora dedi: Merhaba hocam sizin lol hesap ilanınız hakkında görüşebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Tabi açtığım bu konunun altında konuşabiliriz.
Aora dedi: Merhaba hocam sizin lol hesap ilanınız hakkında görüşebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Tabi açtığım bu konunun altında konuşabiliriz.