C colhanslanda Femtopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #1 Hesabın tüm bilgilerini değiştirmişler ve ilk mail hesabıma şu an erişimim yok. Hesabı geri alma şansım var mı?
Hesabın tüm bilgilerini değiştirmişler ve ilk mail hesabıma şu an erişimim yok. Hesabı geri alma şansım var mı?
Kaan Güneş00 Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 550 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #2 colhanslanda dedi: Hesabın tüm bilgilerini değiştirmişler ve ilk mail hesabıma şu an erişimim yok. Hesabı geri alma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl çaldırdınız? 3.Parti uygulamalara erişim verdinizmi?
colhanslanda dedi: Hesabın tüm bilgilerini değiştirmişler ve ilk mail hesabıma şu an erişimim yok. Hesabı geri alma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl çaldırdınız? 3.Parti uygulamalara erişim verdinizmi?
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 877 Çözümler 3 1 Mart 2025 #3 colhanslanda dedi: Hesabın tüm bilgilerini değiştirmişler ve ilk mail hesabıma şu an erişimim yok. Hesabı geri alma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Ticket açın. Ben 3 yıl önce çaldırdığım valorant hesabımı almıştım ticket açıp.
colhanslanda dedi: Hesabın tüm bilgilerini değiştirmişler ve ilk mail hesabıma şu an erişimim yok. Hesabı geri alma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Ticket açın. Ben 3 yıl önce çaldırdığım valorant hesabımı almıştım ticket açıp.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.234 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #4 colhanslanda dedi: Hesabın tüm bilgilerini değiştirmişler ve ilk mail hesabıma şu an erişimim yok. Hesabı geri alma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun içi satın alım yaptıysanız dekont ile vs. Riot'a talep açabilirseniz belki olabilir.
colhanslanda dedi: Hesabın tüm bilgilerini değiştirmişler ve ilk mail hesabıma şu an erişimim yok. Hesabı geri alma şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun içi satın alım yaptıysanız dekont ile vs. Riot'a talep açabilirseniz belki olabilir.
C colhanslanda Femtopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2025 #5 Ticket attım cevap bekliyorum.Nasıl çaldırdığımı bilmiyorum hiç oyun içi satın alımda yapmadım. Atakan_1 dedi: Ticket açın. Ben 3 yıl önce çaldırdığım valorant hesabımı almıştım ticket açıp. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk maile erişimim yok sence geri almam mümkün mü? Sizinde mail adresinize erişiminiz yok muydu?
Ticket attım cevap bekliyorum.Nasıl çaldırdığımı bilmiyorum hiç oyun içi satın alımda yapmadım. Atakan_1 dedi: Ticket açın. Ben 3 yıl önce çaldırdığım valorant hesabımı almıştım ticket açıp. Genişletmek için tıkla... Hocam ilk maile erişimim yok sence geri almam mümkün mü? Sizinde mail adresinize erişiminiz yok muydu?
Atakan_1 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 877 Çözümler 3 1 Mart 2025 #6 colhanslanda dedi: Ticket attım cevap bekliyorum.Nasıl çaldırdığımı bilmiyorum hiç oyun içi satın alımda yapmadım. Hocam ilk maile erişimim yok sence geri almam mümkün mü? Sizinde mail adresinize erişiminiz yok muydu? Genişletmek için tıkla... Vardı ama hesapla ilgili yeterince bilgi verirsen hesabı verebilirler. İlk aldığın skin hesabı ne zaman açtığın falan.
colhanslanda dedi: Ticket attım cevap bekliyorum.Nasıl çaldırdığımı bilmiyorum hiç oyun içi satın alımda yapmadım. Hocam ilk maile erişimim yok sence geri almam mümkün mü? Sizinde mail adresinize erişiminiz yok muydu? Genişletmek için tıkla... Vardı ama hesapla ilgili yeterince bilgi verirsen hesabı verebilirler. İlk aldığın skin hesabı ne zaman açtığın falan.