LoL hesabı çalındı

ugurmorgan

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Haziran ayında LoL'e bağlı mail hesabım çalındı, ben çalındığı andan itibaren hesaba erişimim vardı ve hızlıca geri aldım ancak nasıl olduysa LoL hesabıma erişemediğimi fark ettim. Oyunu neredeyse Mart'tan beri oynamıyorum ve hiç kontrol etmek aklıma gelmedi, geçen gün bu acı gerçekle yüzleştim. Ticket atıyorum aklıma gelebilecek her şeyi yazıyorum ama bilgiler yeterli değil deyip konuyu kapatıyorlar yardım edebilecek var mı?

Bilgiler yeterli değil diyorlarsa bilgiler yeterli değildir. Eğer hesabın sahibinin sen olduğunu kanıtlayamazsan hesabı geri alabileceğini zannetmiyorum.

Hocam, arkadaşlarımı satın aldığım birkaç RP pin kodunu, geçmiş yıllardan fotoğraf videoları, en çok oynadığım arkadaşları, rankıma kadar yazıyorum. Ama hesabı açtığımda çok küçüktüm ilk RP alış tarihimi faturamı bulmam mümkün değil. Bu şekilde nasıl fazla bilgi verebilirim anlayamadım.

Riot otomatik hesap kurtarma aracını bir dener misiniz? Denemediyseniz. Bu şekilde ben destekten gelecek yanıtları beklemeden veya onların istediği kadar detaylı cevaplar vermeye gerek kalmadan anında geri alabilmiştim hesabımı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı