LoL hesabı çalındıktan sonra neler yapılabilir?

Evou

Hectopat
Hesabı ben kurdum fakat ilk maili bir türlü hatırlayamıyorum, sadece ilk 3 harfini biliyorum. İlk mail dışında tüm bilgilere sahibim. Riot'a ticket attım 1-2 saat önce sizce hesabı verirler mi? Ve ne zaman yanıt gelir? Vermezlerse ilk maili nasıl bulabilirim?

1-2 güne yanıt gelir bildiğin her şeyi anlat önemli kanıtlar hatırlamaya çalış yeterli gelirse rahat alırsın.

1-2 güne yanıt gelir bildiğin her şeyi anlat önemli kanıtlar hatırlamaya çalış yeterli gelirse rahat alırsın.
Hocam ilk mail disinda tum bilgileri biliyorum, ilk sifre dahil. Sadece ilk maili bilmiyorum yine de verirler mi?

Hocam ilk mail disinda tum bilgileri biliyorum, ilk sifre dahil. Sadece ilk maili bilmiyorum yine de verirler mi?

İlk şifre hatırlıyorsan kesin verirler zaten bir de başka kanıtlarında varsa %99 alırsın.

Vermediler hesabi, tum bilgileri dogru vermeme ragmen. Illa kurdugum epostayi istiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…