Selamlar, 2.5 yıllık LoL oyuncusuyum 430+ seviyeye sahibim ve 6000 TL'den fazla para yatırdım ve hesabıma daha yeni çıkan Vayne, Irelia kostümlerini + yeni etkinlik jetonunu kasmak için bilet satın almıştım ve hesabın içinde halihazırda 7000+ RP bulunmaktaydı. Hayatımda hiçbir oyunda hile kullanmadım. Dün akşam itibarıyla hesabım 3. parti yazılım kullanımı sebebiyle sebepsiz bir şekilde engellendi. Hiçbir şekilde 3. parti yazılım ne önceden ne de şimdi kullanmış değilim zaten akıl mantık var ben salak mıyım daha yeni yatırım yaptığım milyarlık hesaba 3.parti yazılım açayım, (lolskin, oyun botu, script. vb.). Zaten hesabımda tüm içerikler neredeyse var ve lig kasan birisi değilim oynayış tarzımda ve oyun skorları, etkinliklerimde hiçbir değişim yok ve rakiplerime karşı ne hileyle ne de herhangi bir oyun ayarıyla oynayarak üstünlük sağladım, 3. parti yazılım kullanmak için hiçbir sebebim yok. Riot Support'a talep attığım zaman otomatik cevap ile talebim kapatıldı ve hesabım incelenmedi, zaten inceleyip bana bunu bunu yaptın böyle üstünlük sağladın veya haksız olarak şunu elde ettin diyebilecekleri hiçbir şey yok o yüzden araştırmıyorlar. Eminim ki Riot bu tür hazır sisteme takılıp ban yemiş değerli hesapların banını kaldırmazken zevk alıyordur, üstünlük psikolojisi işte başkasının kaderi ellerinde olunca böyle oluyor, umarım benimle aynı kaderi er ya da geç paylaşmazsınız, sevgiler.