Satılık LoL Hesabı

Tyler Deinsburg

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 1-1.5 senedir oynadığım LoL hesabımı satıyorum. Hesap North America (Kuzey Amerika) sunucusunda bulunmakta bu yüzden 150 Türk Lirası istiyorum. Sonuçta Türkiye sunucusunda ki küfürlü çocuklarla uğraşmayacaksınız. Ciddi alıcılar konunun altına yorum atarlarsa sevinirim. Hesabın içinde hangi şampiyonların ve kostümlerin olduğunu hatırlamıyorum LoL'de bilgisayarımda yüklü değil almak isteyen arkadaşa ID ve şifre veririm bakar.

Buyrun hesap: CHK Cengizhan - North America - Summoners - League of Legends

İçinde önemli bir kostüm olmadığını varsayarak bu fiyata satmanın imkansız olduğunu söyleyeyim. EUWestte Platin 4 aşamasında hesabım var. Tüm şampiyonlar ve 25 kostüm açıkken bu fiyata satamam. Fiyatı 50 yada 60 tl' ye kadar düşürmen gerekir. Çünkü unranked smurf hesaplar 18 euro yani yaklaşık 60 liradan satılıyor. Yabancı forumlara 25-30 euro aralıklarında koyarsan alınma şansı olabilir.

İçinde 10'a yakın kostüm bulunuyor ve Türkiye'den Amerika'ya geçtiğim için bu fiyata satmak zorundayım bunlara artı olarak Avrupa sunucusunun Türkiye'den hiç bir farkı yok. Ne de olsa zorla satmıyorum almak isteyene 150 Lira tabiki de pazarlık payı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı