LoL hesabım kaç para eder?

555108

Hectopat
Dostlar merhaba. Hesabımı satmayı düşünüyorum. E-postasına erişimim olmadığı için hesabı şifresi değiştirilemiyor. EUW hesabı olduğu için daha pahalı oluyor diye biliyorum. Valorant'a girişi 3.parti uygulama (Razer'ın programından ötürü yemiştim. Bilgi verdim fakat açılmayacağını belirttiler.) Hesabımın içeriği altta mevcuttur.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    731,8 KB · Görüntüleme: 77
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    931 KB · Görüntüleme: 66
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    897,6 KB · Görüntüleme: 102
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    585,3 KB · Görüntüleme: 64
  • Ekran Alıntısı5.PNG
    981,8 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Alıntısı6.PNG
    981,8 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran Alıntısı7.PNG
    960,9 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran Alıntısı8.PNG
    919,7 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısı9.PNG
    892,6 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısı10.PNG
    923,1 KB · Görüntüleme: 49
  • Ekran Alıntısı11.PNG
    947,4 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısı12.PNG
    940,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Alıntısı13.PNG
    968,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Alıntısı14.PNG
    329,5 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Alıntısı.PNG
    766,8 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
E postası yoksa kimse almaz + bronz olduğu icinde bayağı değer düşürür satma derim değerinde satamazsın çünkü.

E postası yoksa kimse almaz + bronz olduğu icinde bayağı değer düşürür satma derim değerinde satamazsın çünkü.

E-postayı kurtarabilsem çok iyi olacak da kurtaramadım. Zaten son maçta küfürden dolayı ilk kez ban yedim. Alıcı olsa 100 liraya bile bırakırım şu an o derece.

Hesap fiyatını tek ayakta tutan skinler olur, Rank'ınız aşırı düşük.
Arkadaşın dediği gibi, epostaya erişim sağlayamazsanız alan kişi olmaz.

Hesap fiyatını tek ayakta tutan skinler olur, rank'ınız aşırı düşük.
Arkadaşın dediği gibi, epostaya erişim sağlayamazsanız alan kişi olmaz.

Skinlerden ötürü zaten alıcı bulabilirim diye düşünüyorum. Yakında zaten bilgisayarımı rafa kaldıracağım için oyun oynamayacağım. Bu sebeple de hesabımı olabildiğince hızlı elden çıkarmaya çalışıyorum.

E-postayı kurtarabilsem çok iyi olacak da kurtaramadım. Zaten son maçta küfürden dolayı ilk kez ban yedim. Alıcı olsa 100 liraya bile bırakırım şu an o derece.

Kaç seviye ?Toplam kaç köstüm var ?

100 TL gibi bir para için bu kadar değerli ve emek verdiğiniz hesabı neden satıyorsunuz ki hocam. Kostümlere baktım çoğu çerçeveli rp ile alınmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…