Z Ziplayan Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2022 #1 Öncelikle selam. League of Legends oyunundaki çok eski hesabımın e-postasını unuttum. Hesabın ismini biliyorum fakat kullanıcı adı ve şifre bilmiyorum. Telefon numarasını girmiştim. Nasıl kurtaracağım hesabı bilmiyorum.
Öncelikle selam. League of Legends oyunundaki çok eski hesabımın e-postasını unuttum. Hesabın ismini biliyorum fakat kullanıcı adı ve şifre bilmiyorum. Telefon numarasını girmiştim. Nasıl kurtaracağım hesabı bilmiyorum.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #2 Ticket atın. Telefon numarasına erişiminiz varsa yardımcı olabilirler.
M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #3 Riot Account Recovery recovery.riotgames.com Bu sayfa yardımcı olabilir.
Z Ziplayan Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2022 #4 Pluxy01 dedi: Ticket atın. Telefon numarasına erişiminiz varsa yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Nasıl atacağım bir de telefon emin değilim ama girmiştim sanırım. Mruo dedi: Eki Görüntüle 1450642 Riot Account Recovery recovery.riotgames.com Bu sayfa yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... E-postayı bilmiyorum ve erişimim yok.
Pluxy01 dedi: Ticket atın. Telefon numarasına erişiminiz varsa yardımcı olabilirler. Genişletmek için tıkla... Nasıl atacağım bir de telefon emin değilim ama girmiştim sanırım. Mruo dedi: Eki Görüntüle 1450642 Riot Account Recovery recovery.riotgames.com Bu sayfa yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... E-postayı bilmiyorum ve erişimim yok.
M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2022 #5 Ziplayan dedi: Nasıl atacağım bir de telefon emin değilim ama girmiştim sanırım. E-postayı bilmiyorum ve erişimim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam imkansızı istiyorsunuz.
Ziplayan dedi: Nasıl atacağım bir de telefon emin değilim ama girmiştim sanırım. E-postayı bilmiyorum ve erişimim yok. Genişletmek için tıkla... Hocam imkansızı istiyorsunuz.
Z Ziplayan Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Diğer 14 Temmuz 2022 #6 Mruo dedi: Hocam imkansızı istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Telefon var elimde ve hesabın oyun içi ismini biliyorum telefon kayıtlı.
Mruo dedi: Hocam imkansızı istiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Telefon var elimde ve hesabın oyun içi ismini biliyorum telefon kayıtlı.