LoL hesap kasıp satmak mantıklı mı?

554130

Decipat
Tatil zamanları günümün yaklaşık 3-4 saati LoL ile geçiyor ve artık ben de ufak miktarlar kazanmak istiyorum bu oyundan. Amacım şu, sıfırdan hesap açıp -kendi ellerimle- yapay zekaya karşı oynayarak 30 Level'a kasıp satmak. Muhtemelen biliyorsunuzdur, 30 level unranked hesaplar 30-40TL civarı satılıyor piyasada fakat hepsi bot ile kasılmış, garantisi olmayan hesaplar. Benim kendi elimle kastığım hesapların biraz daha yüksek süreli garantisi olacağını düşünüyorum fakat bu işlem çok çok zamanımı alacak.

Bir diğer aklıma gelen şey ise, 30 level hesap satın alıp biraz lig atlatıp satmak (bu hesapların çok değer ettiğinden emin değilim, bu yüzden 1. yöntem daha mantıklı geldi). Normalde hiç böyle şeylerle uğraşmam ama hem oyunu seviyorum hem de biraz zamanım boşa gidiyormuş gibi hissediyorum. Sevdiğim bir oyun üzerinden ufak miktarlarda para kazanmak çok mutlu eder beni.

Hocam bende üniversite zamanı çok düşündüm bunu ama bu ülkede ölücü çok olduğu için normal kasılmış hesap yerine bot ile kasılmış hesapları alıyorlar 2 3 gün sonra ban yiyorlar eğer 30 levele kasıp 40 50₺ gibi bir fiyata satarsan mantıklı gibi ama oyunun yerine kendini ticaret tarafında geliştirmen senin için daha iyi lolde 30 seviye olmakta çok kolay değil onun yerine kendini bir işe verirsen kazancın daha fazla olur.

Piyasası 500 TL olan bir Cargo Pantolon geçen 370 liraya düşmüştü.

Bundan 2-3 tane alıp 430-450 civarında satsanız en azından 200TL kenardan para kazanıyorsunuz.

Hesap kasıp satmak nedir abi manyak mısınız?

Mesela dolap üzerinden ürün satarken toplam 40.000₺ ye kadar fatura kesmene gerek yok. Bu durumda şirket açmana da gerek yok. Bulduğun uygun fiyatlı ürünleri bekletip güncel fiyata satabilirsin. Oyunlardan para kazanmak istiyorsan tek mantıklı şey turnuvalara katılmak.

Konuyu biraz daha okuyayım demiştim de mesajlarından yaşının 14-17 olduğunu fark ettim. Para işiyle uğraşma harçlık al bayramda kutu falan atabilirsin.

Hocam benim önerim kendinizi biraz geliştirip elo kasıp satmanız yönünde olurdu bu şekilde daha kazançlı olur şöyle söyleyeyim 10-15 kat daha fazla kazancın olur.

Hocam benim önerim kendinizi biraz geliştirip elo kasıp satmanız yönünde olurdu bu şekilde daha kazançlı olur şöyle söyleyeyim 10-15 kat daha fazla kazancın olur.
Öyle de insanların emeğine yazık etmişim gibi hissediyorum. Örneğin bronz bir adamın hesabını alıp Altın ligine çıkarsam, bu adam yüksek ihtimalle ilk dereceli maçında 0/10 gidecek ve takımındaki adamlara yazık olacak.

Konuyu biraz daha okuyayım demiştim de mesajlarından yaşının 14-17 olduğunu fark ettim. Para işiyle uğraşma harçlık al bayramda kutu falan atabilirsin.
16 yaşına gireceğim yakında evet. Zaten vazgeçtim, dün gece biraz oynayayım dedim baya zormuş level kasmak.

Sizin kararınız hocam yapacaksanız en azından plata kadar kasın çünkü plat hesapların değeri oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…