kostx Femtopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #1 Hextech sandığından rüya ejderi Yasuo çıkıyor mu?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.696 Çözümler 61 2 Nisan 2023 #2 Her şey çıkıyor. Şans.
Shadower Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 742 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek Meslek Yönetmen 2 Nisan 2023 #3 kostx dedi: Hextech sandığından rüya ejderi Yasuo çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... İsteğe göre kostüm çıkmıyor ama çıkma şansı var tabii.
kostx dedi: Hextech sandığından rüya ejderi Yasuo çıkıyor mu? Genişletmek için tıkla... İsteğe göre kostüm çıkmıyor ama çıkma şansı var tabii.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 2 Nisan 2023 #4 Bana bu kostümün diğer de çıktı; Aslında hepsi sandıktan çıktı, Kod Adı Yasuo en güzeli o da var.
kostx Femtopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2023 #5 Karşıt Madde dedi: Bana bu kostümün diğer de çıktı; Eki Görüntüle 1724131 Aslında hepsi sandıktan çıktı, kod adı Yasuo en güzeli o da var. Genişletmek için tıkla... Vay be hakikat ejderi Yasuo harbiden güzel skin.
Karşıt Madde dedi: Bana bu kostümün diğer de çıktı; Eki Görüntüle 1724131 Aslında hepsi sandıktan çıktı, kod adı Yasuo en güzeli o da var. Genişletmek için tıkla... Vay be hakikat ejderi Yasuo harbiden güzel skin.
Karşıt Madde Centipat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 2.207 Makaleler 3 Çözümler 10 2 Nisan 2023 #6 kostx dedi: Vay be hakikat ejderi Yasuo harbiden güzel skin. Genişletmek için tıkla... Bence değil üstad. Çünkü kostümsüz hali gibi. Sadece sarı ışıklısı bir de ejder geliyor. En güzeli kod yasuo. Niye kırmızı kategoride değil onu bilmiyorum.
kostx dedi: Vay be hakikat ejderi Yasuo harbiden güzel skin. Genişletmek için tıkla... Bence değil üstad. Çünkü kostümsüz hali gibi. Sadece sarı ışıklısı bir de ejder geliyor. En güzeli kod yasuo. Niye kırmızı kategoride değil onu bilmiyorum.