emin arda Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #1 Hızlı oyunda totem görünümünün nasıl değiştirildiğini göremedim, bilen varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2024
4llame Picopat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 129 Çözümler 1 10 Şubat 2024 #2 emin arda dedi: Hızlı oyunda totem görünümünün nasıl değiştirildiğini göremedim, bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Karakter seçme ekranında değiştirebiliyorsun. O yüzden antrenmana gir karakter seçme ekranında totemi değiştir.
emin arda dedi: Hızlı oyunda totem görünümünün nasıl değiştirildiğini göremedim, bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Karakter seçme ekranında değiştirebiliyorsun. O yüzden antrenmana gir karakter seçme ekranında totemi değiştir.
emin arda Hectopat Katılım 26 Şubat 2022 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2024 #3 4llame dedi: Karakter seçme ekranında değiştirebiliyorsun. O yüzden antrenmana gir karakter seçme ekranında totemi değiştir. Genişletmek için tıkla... eyvallah reis hiç aklıma gelmemişti
4llame dedi: Karakter seçme ekranında değiştirebiliyorsun. O yüzden antrenmana gir karakter seçme ekranında totemi değiştir. Genişletmek için tıkla... eyvallah reis hiç aklıma gelmemişti